ali köse kullanıcısının son içeriği

1. A

DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

Ynt: Defender Motor Muhafaza Koruma Sacı 125 Tl Fatih Bey Ürününüz elimizde. İlginize teşekkür ederiz. Çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz. Trabzon'dan selamlar
  2. A

Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor

Ynt: Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor Hocam kolay gelsin takipteyim ama 87 model defendere puma motor atma niyetimiz vardı. Ruhsata işletemeyeceğimiz söylendi. Doğrumu acaba? bilgi verirmisiniz?
  3. A

Ynt: Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor çok memnun olurum, muhakkak beklerim telim 05335972177
  4. A

Buda Benim İlk Defender'im:))

Ynt: Buda Benim İlk Defender'im:)) hocam hayırlı olsun bizde 110 defender sahibiyiz. ama yani aldık işimiz çok . motor yükseltme lastik gibi işlerimiz var sizinkine bayıldık. eğer varsa elinizde parçalar uygun fiyata talibiz selamlar.
  5. A

Ynt: Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor valla şimdi çaktım sizde kosesiniz
  6. A

Ynt: Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor Ben Trabzon Erdoğduda oturuyorum köyüm çağlayan da hayırdır, siz nerdensiniz bilirmisiniz buraları
  7. A

Ynt: Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor teşekkür ederim ilginize çok sağolun. takipteyim sizi. puma motor arıyorum doğrumu yapıyorum acaba
  8. A

Ynt: Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor Siteye yeni üye oldum. defender 110 aldık arkadaşla motor bitik. toplamayı düşünüyoruz. araştırmalarımıza göre ford puma motor uygun görülüyor. eğer motor lastik, yaylar gibi çıkma parçalar varsa elinizde bedeli karşılığında alabiliriz. bedava...
  9. A

Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

Ynt: Bir Yaşam Biçimi ,bir Tutkudur Defender Orhan Bey Sırf aracınıza bayıldığım için üye oldum foruma. Biz de arkadaşımla defender 110 aldık. tabi konuya yabancıyız. yavaş yavaş forumlara bakınıyoruz. ama sizinkini görünce sadece baktık ve öyle kalakaldık. Allah kaza ve belayı sizdn uzak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri