ali05 kullanıcısının son içeriği

1. A

98 Vitara Jlx Arka Fren Hortumu

Sanırım yaptıracağım, şu ana kadar bu hortumu bulamadım maalesef.
  2. A

98 Vitara Jlx Arka Fren Hortumu

Herkese merhaba, resmini atmış olduğum 98 Vitara JLX in arka fren hortumunu muayeneye girmeden önce değiştirmem gerektiği söylendi. Samsun Suzuki servisinde ve İstanbulda Sanayi Mahallesindeki serviste sordurdum ancak hortumun bulunmadığı, yaptırmam gerektiği söylendi. Nerede bulabilirim...
  3. A

1.6 Vitara Jlx

Merhaba, ben yaklaşık 5,5 senedir 1998 model lpg li 5 kapılı suzuki vitara kullanıyorum. Almadan önce buradaki üstatlardan çok fikir almışlığım vardır. :) Hepsine teşekkürler. Aracımdan çok memnunum. Genellikle düz yolda kullanmak için almıştım ama zaman zaman zorlu yolarda da kullanıyorum...
  4. A

Fotoğraflarla Amasya

Ynt: Fotoğraflarla Amasya Ben de Gümüşhacıköyden bir kaç yayla resmi ekliyeyim.
  5. A

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)
  6. A

uzun aramadan sonra Bende vitaralı oldum:)

Ynt: uzun aramadan sonra Bende vitaralı oldum:) Hayırlı olsun...
  7. A

Çadır Kuracakların Dikkatine

Anlattığınız olay önceki sene benim başıma geldi. 3 aile kamp yapıyorduk. Gece saat 24 gibi fırtına ile birlikte acayip yağmur başladı. Benim çadırın üzerinde naylon vardı, rüzgar naylonun bir tarafını kopardı. Çadır gayet uygun bir yerde olmasına rağmen sağından solundan acayip sel akmıştı...
  8. A

Çocukları ve Gençleri Okçuluk Sporuna Heveslendirmek Adına

Ynt: Çocukları ve Gençleri Okçuluk Sporuna Heveslendirmek Adına Okçuluğa yeni başlıyorsanız 32-34librelik ahşap yaylardan öneririm. Bildiğiniz gibi 2 tür yay var klasik (olimpik) ve makaralı sistemler. Ben klasik yay kullanıyorum. Fiyat olarak ta başlangıç yayı olarak ta size tavsiyem samick...
  9. A

Ynt: Çocukları ve Gençleri Okçuluk Sporuna Heveslendirmek Adına Longbow, adı üzerinde uzunyay. 2m'yi aşan boyu ile çok güçlü bir yaydır.15yy da İngiliz okçular bu yaylar ile Fransızların tepeden tırnağa zırhlı süvarilerini dağıtmışlardır. Güçlü olmalarına karşın gerek menzil olarak gerekse atış...
  10. A

Ynt: Çocukları ve Gençleri Okçuluk Sporuna Heveslendirmek Adına Merhaba arkadaşlar. Burada uzun zamandır üyeyim fakat okçulukla ilgili forum henüz dikkatimi çekti malesef. Araba alacağım diye daha çok araba forumlarına katılıyordum. Biz de amatör olarak arkadaşlarla kendi çapımızda okçulukla...
  11. A

Suzukiciler Bu İlana Dikkat Edin.

Ynt: Suzukiciler Bu İlana Dikkat Edin.
  12. A

Liberty 3.7 ile Off-Road Yapabilirmiyim

Ynt: Liberty 3.7 ile Off-Road Yapabilirmiyim Veridiğiniz bilgiler için çok teşekkürler...
  13. A

Liberty 3.7 ile Off-Road Yapabilirmiyim

Ynt: Liberty 3.7 ile Off-Road Yapabilirmiyim Olasılıksız abicim kusura bakmayın isminiz olmadığından böyle hitap ediyorum burda çok güzel bilgiler vermişsiniz. Babamın 94 model otomatik vites vitarası var. Bu modellerde yazınızda bahsettiğiniz diferanyilellerden hangisi mevcuttur. Birde...
  14. A

Ynt: Suzukiciler Bu İlana Dikkat Edin. Off road düşünmüyorum, alacağım araçtan beklentim karda çamurda köy ve yayla yollarında yolda bırakmasın ve uzun yol içinde uygun olsun yeter. Burdaki tabirle yoldan çıkmayı pek düşünmüyorum. :)
  15. A

Ynt: Suzukiciler Bu İlana Dikkat Edin. Ben de uzun zamandır arayış içindeyim. Uygun fiyata hoşuma giden bir araç bulursam alacağım. Ancak internetteki uçuk fiyatları görünce araba almaktan nerde ise vazgeçer hale geliyorum. 2000-2001 vitara ile 2001 toyota rav4 hangisini bulursam almayı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri