alienc kullanıcısının son içeriği

1. alienc

MOTOKARAVANDA AĞIRLIK SORUNU

Çok eski bir konu ama başka detaylı başlık bulamadım. Çekme karavandan Motokaravan a geçip çeşitli Avrupa turları yapmayı planlıyorum. Fakat ağırlık konusu aklıma takıldı. Tecrübeli karavancılar yardımcı olabilirse sevinirim. 17m3 bir ducato alıp 3+1 ruhsatlı 4 kisi (ikisi cocuk) seyahat etmek...
  2. alienc

1.6 Dizel Dsg Süperb Aracımla Bu Karavanı Çekebilirmiyim

Düz yollarda belki sıkıntı olmaz ama rampalarda kesin araca zarar verir. En önemlisi de güvenli degil. Ben 1050 kg boş agırlık, tahmini 1300 kg dolu agırlık karavanımı; 400 NM (torkluk) Amarok ile cekiyorum. Karavan ile güzel yerlerde gezecekseniz mutlaka rampaya rastlıyorsunuz. Bendeki arac...
  3. alienc

[video] Çekme Karavan Muayenesi Kaç Yılda Bir Yapılır? Tüvtürk'teyim!

Yeni karavanımda da ruhsatta gecerlilik tarihi 1 yıl Büyük ihtimal başka bir mevzuatta karavan vizesi her yıl yapılır diye geçiyordur. Veya çok büyük bir hata var bütün ruhsatlar yanlış. Umarım avukatınız ile olumlu bir sonuç alırsınız.
  4. alienc

Karavanda Su Depoları

Teşekkürler ama tam bu kısmı anlamadım =) Elektrik nereye takılıyor ? İçindeki suyu karavanın içindeki depoya mı aktarıyor yoksa direk city water mantığı karavandaki depoyu bypass edip mi kullanıyoruz ? İçinde bir dalgıç pompa mı var ?
  5. alienc

Karavanda Su Depoları

Arkadaşlar yabancı sitelerde sık sık görüyorum. Ne işe yarar detaylı bilen var mı ? Aquroll olarak geciyor. Tasırken demirden bir aparat takarak teker gibi tasınabiliyor. Sadece taşıması mı kolay yoksa icerisinde bir sistem mi var ? Hortum ile su girişine takınca nasıl calisiyor onu çözemedim...
  6. alienc

Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124)

@ayhan_41 xtrail gercekten cok guzel gozukuyor. 4x4 ilk tercihim olabilir. @Pathfinderonur cocukluk hayalim olan bir araç Pathfinder =) Karavan çekme durumum yılda araç kullanımımın %10 u olacağı için açıkcası biraz daha binek arabaya yönlendim. Ama şu an hem finansal durumlardan, hemde...
  7. alienc

Audi gercekten guzel gozukuyor. Az kilometre biraz modeli eski. Gümrük çıkışlı acaba uzun süre yatan bir araba mı ona bakmak lazım. outback güzel ama bütcesi fazla. Tesekkurler @kyenipazar41
  8. alienc

Cevabınız için teşekkürler. İsmim Cem, alien çocukluğumdan beri kullandığım nick name =) Teşekkür ederim. Adria 472 PK modelini aldım. Su an içi boş yaklaşık 1050 kg civarında. Henüz deneyimlerimi yazmadım. Daha yol ve icinde birkaç saat oturmam dışında tecrübe edemedim. Aracların vergi...
  9. alienc

Geçen hafta karavanı aldım ve şirketteki amarok aracımız ile istanbuldan izmir e geldim. Karavan 1100 kg. Cekisinde, araba sollamada, rampalarda hiç sıkıntı yaratmadı. Fakat araç devamli kullanabilecegim bir arac degil. Ayrıca düz vites kullanım açısında çok konforlu degil. Yakıt tüketimi...
  10. alienc

Yunanistan Makedonya Geçişinden Sonra Yunanistanın Vize Vermemesi

Evet Yunanistan ve Makedonya aralarındaki sürtüşmeden dolayı bazen bir sonraki vizelerde sıkıntı yaşatabiliyorlardı. Bu da sadece süre azaltması gibi bir durum oluyordu. Ama sadece Yunanda geçerli bir vize mevcut değil. Kuzey Makedonya anlaşmasından sonra bu sorunlar çözüldü diye tahmin...
  11. alienc

Çekme Karavan Için Kablosuz Kamera

Mutlaka denk geliriz =) Ama konuyu çok dağıtmıcam ve rahatsızlık vermeyeceksem bir kaç şey daha danışacaktım. Micro Solar İzmirdeki firma mı ? Solar panel için detaylı bilgi verir misiniz, bluetooth kiti ses sistemi için değil mi ? Birde City Water ekleteceğim demistiniz baska bir konuda. O nedir ?
  12. alienc

Karavanı Aldık Ocak 2019 Türkiyede.

Izmirde maalesef karavan bırakacak güvenli yer pek fazla degil. ya ozel otoparkınız olmalı, ya ksk carsı cevresindeki yerlere veya narlıderedeki park alanına bırakmanız gerekiyor. Simdilik fikir asamasinda ama boyle bir yer yapmak istiyorum. Hem karavanları guvenli sekilde park edebilecekler...
  13. alienc

Hayırlısı olsun. Kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle. O zaman elektrik için değil kamerayı sabitlemek için delecekler sanırım. Ben Kamerayı güçlü bir yapıştırıcı ile sabitlemeyi planlamıştım. Güneş paneli konusunda da daha önceki mesajlarınızda henüz karar veremediğinizi...
  14. alienc

Bende 15 gün sonra tahminimce Adria da karavanı teslim alacagim. Aracimda ekran olmadigi icin ekranli modelini almak istiyorum. Link alperdos bey Bunu izmir de yaptırmayıp Adria da yaptırmanız garanti sebebiyle mi ? Elektrik baglantisini karavanı delmeden yapamaz mıyız ?
  15. alienc

Evraksız Avrupa Karavana Ruhsat Çıkartma Yolu?

Merhaba, yurtiçinde kullanma süresi nedir biliyor musunuz ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,697
Kaydolan Son Üyemiz
ege87

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri