alikerem kullanıcısının son içeriği

1. alikerem

slm arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum

Ynt: slm arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum Hayırlı uğurlu olsun ALLAH kaza bela vermesin Amin. Cümlemize Amin. L200 e sınır yok ne isterseniz yaparsınız :)
  2. alikerem

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Herkese Merhabalar Tüm Gezenbilir Dostalarına Bilgisayar Satış Bilgisayar Teknik Servis Web Sitesi Alanlarında yardımcı olmak İsterim www.akbbilgisayar.com Bilgisayar(Masa üstü Notebook Netbook Tablet All in one pc ve Hepsininin Bileşenlerinin...
  3. alikerem

Sevenler Kavuşur :D

Ynt: Sevenler Kavuşur :D MAŞALLAH çok güzel araç ALLAH kaza bela vermesin Cümlemize AMİN. Birde bende kavuşsaydım :) :)
  4. alikerem

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Herkese Selamlar Saygılar Bilgisayar konusunda yardımcı olmak isterim bilgilerinize www.akbbilgisayar.com
  5. alikerem

Buda benim Tosun :)

Ynt: Buda benim Tosun :) MAŞALLAH ALLAH kaza bela vermesin Amin. Cümlemize Amin. Güle güle oynayın :)
  6. alikerem

Ankara Çanıllı Çeltikçi Çamlıdere-Barajı Buğralar-Yaylası Kamp Off-Road Gezisi

Ynt: Ankara Çanıllı Çeltikçi Çamlıdere-Barajı Buğralar-Yaylası Kamp Off-Road Gezisi Süper bir gezi olmuş :) bol yemekli olmuş :D :D Herkesin emeğine yüreğine sağlık. :)
  7. alikerem

l200 2008 model mazot filtresi hakkında

Ynt: l200 2008 model mazot filtresi hakkında Bu arada 2010 4x4 model d max da da durum aynı araç boşta iken vites kolu titreme yapıyor. (araç 2 gün çalışmamıştı. soğunda payı büyük sanırım :) ) (araç manuel vites )
  8. alikerem

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME Çok güzel bir çalışma emeğinize sağlık. Merakla takip :)
  9. alikerem

mıtsubishi l200 2008 model aracımın vitesinde titreme var lutfen yardım

Ynt: mıtsubishi l200 2008 model aracımın vitesinde titreme var lutfen yardım ALLAH cümlemizden razı olsun inşallah amin. Estağfurullah ben teşekkür ettim :) bilgi paylaştıkça güzeldir. :)
  10. alikerem

Ynt: mıtsubishi l200 2008 model aracımın vitesinde titreme var lutfen yardım evet yalnız yeni kasa daha az yakıyormuş. Askerde iken arkadaşım eski kasayı kullanmış harika diyordu. bu arada diğer konuya vites titreme sorunu hakkında yanıt verdim bi bak sanırım ondan bahsediyorsun.
  11. alikerem

Ynt: mıtsubishi l200 2008 model aracımın vitesinde titreme var lutfen yardım kullanıcısı idim eniştemin vardı. :) satıldı :) Misal mazda 323 sedan 92 sürdüm baya bi o araba daki keyfi çoğu araba alamadım :) Yedek parçaçı ve yakıt pompa cı arkadaşlarımın dediği şu sorunsuz araba yapıyorlar...
  12. alikerem

Ynt: mıtsubishi l200 2008 model aracımın vitesinde titreme var lutfen yardım aynen katılıyorum :) ALMAN arabalarını çok överler ama ben japonların arabalarını daha iyi buluyorum :) mitsubishi ise olay bitmiştir zaten :)
  13. alikerem

Ynt: mıtsubishi l200 2008 model aracımın vitesinde titreme var lutfen yardım MAŞALLAH öyle canavar gibi o soğudak da araç ne yapsın :D:D o kadar soğukda
  14. alikerem

l200 2008 model mazot filtresi hakkında

Ynt: l200 2008 model mazot filtresi hakkında evet şöyle tarif edeyim. Arac ı debriyaja basıp vites e takdığınızda vites kolu titriyor. her vitesde oluyor. Ben buna daha farklı araçlar da da rastladım ranger da da aynısı vardı vites kolunun iletken titreşimi iletmesinden kaynaklanıyor sanırım...
  15. alikerem

Ynt: mıtsubishi l200 2008 model aracımın vitesinde titreme var lutfen yardım Bu dedikleriniz normal soğukdan dolayı oluyor aynısı benimde dikkat imi çekmişti. Ayrıntılara dikkat etmenin dezavantaj ı :) Tık sesi de muhtemelen soğukdan dır.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR