ALLROAD kullanıcısının son içeriği

1. A

BMW Gina

Ynt: BMW Gina çok teşekkürler, gerçekten büyüleyici bir araç ve video, rüya gibi...
  2. A

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V merhabalar ben de honda hrv almayı düşünüyorum, tüm yorumları okudum, herkese çok teşekkürler. Ancak benim şöyle bir özel durumum var ki; boyum 195 kilom 120. Bu arabaya sığabilir miyim? Sığarsam rahat edebilir miyim?
  3. A

Amanoslar Alahan Fırnız Kartalalanı Kazıklı Gülderen Off-Road Keşif Gezisi (8 Mart 2009)

Ynt: Amanoslar Alahan Fırnız Kartalalanı Kazıklı Gülderen Off-Road Keşif Gezisi (8 Mart 2009) çok güzel bir gezi, keyif aldığınız belli yaşar bey.Gezilerinizin ve paylaşımlarınızın devamını dileriz
  4. A

Dodge Concept

Ynt: Dodge Concept boru
  5. A

Dodge Concept

Ynt: Dodge Concept doç ya botu deil...
  6. A

Mimar Sinan

Ynt: Mimar Sinan en meşhur kayseri'li...
  7. A

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme develi cıvıklısı
  8. A

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme mantı
  9. A

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme arabaşı
  10. A

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme yağlama
  11. A

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Erciyes'in güneyindeki şirin ilçe Develi'de cıvıklı, Kayseri merkezde; Kayseri Mantısı Arabaşı ve yağlama yemeden ayrılmayınız...
  12. A

Kamaz vs. Toyota :D

Ynt: Kamaz vs. Toyota :D korkunç, kamaz görünce yolumuzu değiştirecez bundan böyle..
  13. A

KAMAZ 1

Ynt: KAMAZ 1 böyle kadın düşman başına... :)
  14. A

Hyundai Hellion

Ynt: Hyundai Hellion çok güzel...
  15. A

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhabalar, Ben Özgü Demirpolat, Kayseri'liyim, 25 yaşındayım, evliyim, avukatım. Bu siteyi arazi araçlarını araştırırken buldum. Bir iki hafta takıldıktan sonra 'baktım olmuyor üye olalım bari' dedim. Umarım ileride, off road bölümüne takılırken 'baktık olmuyor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,937
Kaydolan Son Üyemiz
İsmet Avcıoğlu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri