ALPASLAN ERYILMAZ kullanıcısının son içeriği

1. A

Otomatik Navara Kullananlar, tavsiye istiyorum

Ynt: Otomatik Navara Kullananlar, Tavsiye İstiyorum Arabanın ağırlığı arttıkça yakıtı artıyor. (30 yıl kamyon kullanan ve şimdilerde binek araba binen ilkokul mezunu abim geçenlerde böyle özetledi) . Ben hardtop ve çeki demiri taktırdım bu haliyle ortalama 9.2 ile 9.5 yakıyor. Kaç kişi...
  2. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Selam kimse yazmamış bari ben kısıtlı tecrübemi paylaşayım... Ben 2013 modeli sıfır olarak aldım... Gücünüz yetiyosa şu an sıfırı 100000 üstü olacak araçları kampanya mampanya 83 bine veriyolar en fulu... Dolayısı ile 2. El kafa yormanız gerekmez... Otomatik vitese...
  3. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Çok çok teşekkürler... :)
  4. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Cevap ve dilekler için çok teşekkürler... :) Ama bu söylediğiniz mecburiyet konusu hiç aklıma gelmemişti... Ben daha çok işin güvenlik ve performans tarafındaydım... Bunu da öğrendiğim iyi oldu.. Diğer yandan bu A/T astikler kış ve kar performansları kış lastiği kadar...
  5. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Arkadaşlar Selam.. ismim Alpaslan! istanbuldan. Kardiyolog doktorum. Ben de 15 yıldır almak istediğim ama konjoktürel sebeplerle alamadığım Navara'ma nihayet kavuştum.. Aracım 2013 4x4 LE uzun kasa. Sıfır olarak aldım... Ayrıca Önceliğim enduro olmak üzere hemen her...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
emrekolsz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR