alper0077 kullanıcısının son içeriği

1. alper0077

Satılık 17m RG213 Kablo

Satılmış olduğunu görmedim iyi günler
  2. alper0077

Satılık 17m RG213 Kablo

Merhaba. Kablo hala duruyor mu
  3. alper0077

Ford Kuga

FORD KUGA 2017 TEKİRDAĞ
  4. alper0077

Tekirdağ Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Tekirdağ Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Görüşürüz hocam insanların nerde nasıl karşılaşacağı hiç belli olmuyor ,)
  5. alper0077

Ynt: Tekirdağ Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Oğuz hocam sizi nasıl unuturum 2004-2006 yılları arası siz den ders alıyordum :) ismim Alper belki beni hatırlamasınız bızim kafileyi hatırlarsınız kesin alpay,hürkan,cabbar,gökhan (mouse) vardı enson askerden dönüşünde gördüm birdaha göremedim...
  6. alper0077

Ynt: Tekirdağ Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Merhaba Hocam Ben sporla çok uğraşıyordum eskiden belki tanırsınız fikri hocanın öğrencisiydim.tekirdağda bizim abimiz fatih hoca var fatih ceylan belki onuda tanırsınız türkiye de bircok yarışmaya katıldı.siz hocam nerde ders veriyorsunuz .
  7. alper0077

Ynt: Tekirdağ Grubu Serbest Muhabbet Köşesi tanıştığıma sevindim ben de oralardan çok geçiyorum ama hiç farketememişim :) nazaman bir arazi taşıtı görsem aklımda yereder hiç raslamamışım demekki.
  8. alper0077

Ynt: Tekirdağ Grubu Serbest Muhabbet Köşesi MERHABA Hakan abiçim ewet kapaklıda ikamet ediyorum. biraz geç oldu sanırım uzun zamandır siteye girmiyordum. Sizde kapaklıda mı ikamet ediyorsunuz görmüş olabilirmiyim acaba aracınızı markası nedir.
  9. alper0077

Suzuki Vitara 4x4 Polen (Klima) Filtresi Nerede ?..

Ynt: Suzuki Vitara 4x4 Polen (Klima) Filtresi Nerede ?.. Bendede aynı sorun var 2001 model jlx de bulamıyorum klimayı acınça bir koku geliyor ondan mı acabağ, acabağ yokmu ondan mı bulamıyorum bana göre çok enterasan bir olay, olması lazım diye düşünüyorum klima var filitre yok !!
  10. alper0077

Ynt: Tekirdağ Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Tartışalım da ilk önce ne tartışaçağımızı tartışalım abiçim:D
  11. alper0077

Otomatik Vites 5 Kapı Vitara Km'de Ne Kadar Yakıt Harcar ?..

Ynt: Otomatik Vites 5 Kapı Vitara Km'de Ne Kadar Yakıt Harcar ?.. ALİ Abicim, Benim lastikler lassa bilmiyorum seninkinde fark edebilir 36bar ın altı lastiklerin yanakları yatık gibi duruyor,hiç diri durmuyor lastiklerin üstünde max 41bar yazıyor ona güvenerek koydum.baktım bir gün beyzinlikte...
  12. alper0077

Otomatik Vites 5 Kapı Vitara Km'de Ne Kadar Yakıt Harcar ?..

Ynt: Otomatik Vites 5 Kapı Vitara Km'de Ne Kadar Yakıt Harcar ?.. BEN 1,6 2001 VİTARA 5 KAPI , DÜZ VİTES, SADECE ARKA ÇEKERDE , 36-38 BAR LASTİK BASINCI İLE OTOBAN DAN 100YTL - DEVLET YOLUNDAN 110YTL İLE 400KM YAPIYORUM 3 KİŞİ İLE + EŞYA+80km side köy yolu BİLMİYORUM AMA AZ YAKMASI ÜMÜDÜYLE...
  13. alper0077

Suzuki Vitara Yedek Parça Arıyorum

Ynt: Suzuki Vitara Yedek Parça Arıyorum 3000km yaptım bende öyle bir sorun yok tabi bide rotların ayarsızlığı telleri kırmış olabileceğinden lastık tam dik duramıyor olabilir. ondanda yapmamış olabilir.Benim lastikler lassa Competus geçi evde 4 tane 0 lastiğim var ikisi kar lastiği 195/80 R15...
  14. alper0077

Ynt: Suzuki Vitara Yedek Parça Arıyorum İlk beyzinlikte indireceğim Hakan abi simdiden eminim arabanın rahatlayacağına.Lastikleri değiştirmeyi bende düşünüyorum kısmet ne zaman olur suan bilmiyorum. Hakan abi senin önere bileceğin bir lastik markası,modeli,ebatı varmı?
  15. alper0077

Ynt: Suzuki Vitara Yedek Parça Arıyorum Hakan abi çok sağolasın battal abiyle konuştum.isminide söyleyince çok yardımçı oldu sağolsun.Parcaları bir usta olmadan alamayacağımı söyledi.Ustadan parca listesi istedi çıkarıp pattal abiye söyledim götürdüğüm usta anlamıyormuş sanırım. Bu bilgilerle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri