alper1972 kullanıcısının son içeriği

1. A

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V degerli HRV sevenler... Malesef bayramın birinci günü talihsiz bir kaza yaptım.. geri manevra yaparken. sabit bir cisme çarptım. tabi bagaj kapısının sağ alt kosesi ile sağ stop lambalarını tasıyan panel kırıldı. Allahtan kasko var.. Ama ben yinede merak ediyorum. Kaskoyu...
  2. A

Honda HR-V ve VTEC Motor?

Ynt: Honda HR-V ve VTEC Motor? peki anladım... servise goturup baktırayım ozaman ilginiz tesekkur ederim... insallah pahalıya mal olmaz :) ::)
  3. A

Ynt: Honda HR-V ve VTEC Motor? Peki lifte kaldırınca nasıl kontrol ediliyor.. 4 cekere zaten otomatik giriyor.. on tekerlerde bir zorlanma olamdan arka tekerlere guc nasıl gidecek... anlamadım biraz daha acarmısınız konuyu... veya dediğiniz gib ise yani.. arka tekerlerinde mi donmesi gerekir...
  4. A

Honda HRV ?..

Ynt: Honda HRV ?.. ilginize tesekkur ederim.... :D
  5. A

Honda HRV ?..

Ynt: Honda HRV ?.. Stepne lastik..... HRV 'mde stepne lastik yerinde LPG tüpü var. Bagaj zaten kücük. Stepneyi CRV lerde olduğu gibi bagaj kapısına montaj etsem bir sakınca olur mu? Örnekleri mevcut mu? konu hakkında bilgi veren olursa sevinirim. Sağlıcakla kalınız...
  6. A

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V murat bey öncelikle ilginize tesekkur ederim. Evet aracım dort ceker. denemem esnasında arac patinaj yapmadı. Sanırım sıkıntım bundan kaynaklanmaktadır....
  7. A

Ynt: Honda HR-V ve VTEC Motor? 3 gün once 2000 model HRV yi aldım. encok merak etigim 4 otomatik 4 cekerdi .Daha once hic 4 ceker kullanmamıstım. Lakin, O kadar ugrastım ama arka tekerlerde 4 cekeri hic gormedim. toprak yolda direk bir rampaya vurdum arac oldugu yerde takıldı kaldı gitmiyor ve...
  8. A

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V 3 gün once 2000 model HRV yi aldım. encok merak etigim 4 otomatik 4 cekerdi .Daha once hic 4 ceker kullanmamıstım. Lakin, O kadar ugrastım ama arka tekerlerde 4 cekeri hic gormedim. toprak yolda direk bir rampaya vurdum arac oldugu yerde takıldı kaldı gitmiyor ve arka...
  9. A

Honda HR-V İle Ne Kadar Off-Road ?

Ynt: Honda HR-V İle Ne Kadar Off-Road ? 3 gün once 2000 model HRV yi aldım. encok merak etigim 4 otomatik 4 cekerdi .Daha once hic 4 ceker kullanmamıstım. Lakin, O kadar ugrastım ama arka tekerlerde 4 cekeri hic gormedim. toprak yolda direk bir rampaya vurdum arac oldugu yerde takıldı kaldı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri