Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sahibindende 650 liraya bulunuyır. ben aracımı yeni aldım baya borcum var alamıyorum.
ben o pandizotlara hayran kaldım . ne güzel yapılmış :smiley: ellerinize sağlık. :smiley:
ahanda 600 e satan bi kardeş var :)
Renault dacia dvd navigasyon bt usb kamera hemde bu fiyata - Yedek Parça ve...
tamam dokunmadım . erteledik sadece. :) ben öğretmenim. bi an böyle sanki velilerim in çocuklarına söyledikleri gibi oldu. kendimi çocuk hissettim iletinizi okurken. saygılar sevgiler :D
Ahanda bende ALP GİRAY . BEN GELDİM :smiley: 1 ay oldu 2014 duster aldım. pek mutlu oldum. hoşuma gitti. beyaz laurette look + yan barlar +ön demir.
ben kendim öğretmenim efendim. istanbulda ikamet ediyorum başakşehirde. bu duster la bizim oraların yolları daha kolay olacak benim için...
arkadaşlar iki tane ön kapı hoparlörü aldım . jameson js13 taktım ama. bas olayı olmuyor. teybin çıkkışları çok zayıf. ön döşü sökmek istiyorum ama gevşer diye de korkuyorum. eğer elinde bi resim olan falan varsa. baya bi izledim videoları. bilen arkadaşlardan akıl alayım