Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın karavaninizi. Normalde lpg modunda bir skala oluyor kirmizidan yeşile dönen ve yanma gerçekleştiğinde yeşil olarak görüyorsunuz fakat sizin cihazda bunu göremedim. İlk ateşleme yi kulaginizla belki hissedebilirsiniz.Dolabin arkasında iki adet hava kapağı...
Merhaba arkadaşlar bence en önemli konulardan biri de çeki aracının çekiş sistemidir.Arkadan çekişli araçlar seçilmelidir.Benim karavanim 1800kg ilk aracım Ford CMAX idi 1.6 Tdci 1750 devirde 240 tork uretiyordu araç önden çekişli olduğu için dik rampalarda ve bozuk zeminlerde çok patenaj sorunu...
Tecrübelerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Ben İzmir de yaşıyorum .racechip üzerinde yoğunlaştim ürünü kendim takabilirim diye düşünüyorum. Klima elektrik teknikeriyim. Belki yurtdışından getirebilirim.sanirim 3 model var racechip de siz hangisini kullanıyorsunuz.
SM-N910C...
Aracım 2010 model Diesel otomatik 4x4 ssangyong kyron jeep. 141 HP 310tork 2700ddak. 90000km de.benim çekme karavanim var 1800kg ve çeki aracı olarak kullanıyorum. Bu sebeple ihtiyaç duydum
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba benim ssangyong kyron 4x4 aracım var va racechip uygulaması düşünüyorum. Siz nekadar süredir bu chipset ı kullanıyorsunuz. Benim amacım tork u yükseltmek .Kafam biraz karıştı. Bu ürünü tavsiye edermisiniz. Teşekkürler
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi