Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı
göl ya da akarsuda balık tutmak için bi kaç tüyo verirsen seviniriz sürekli boş dönüyorum :)Serpme atıp 15 tane tutulcak kadar sürüye olta atıyorum ama oltaya gelen yok !!
Ynt: Gezenbilir; 15. ETUDOSD Dedegöl Dağcılık Şenliği'nde (20 - 22 Mayıs 2011)
kayak yapmakisteyen arkadaşlar 40 dk daha gidip davrazda kayak yapabilirler şu an bile kar var^^
Ynt: Antalya'da Trekking Parkurları
28.04 de sınavlar var haziran 12 de yürümeyi planlıyorum 21-22 Mayıs 2011 ETUDOSD Dağcılık Şenliği (DEDEGÖL Dağı) kampındayım gelirsen haberim olsun ısparta eğirdirde olucak..
Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı
ben haziran 12-13 gibi likya yolunu yürümeyi planlıyorum o aralar yürümeyi planlayanlar bana ulaşsın 05366435292
bu arada 21-22 Mayıs 2011 ETUDOSD Dağcılık Şenliği (DEDEGÖL Dağı) ıspartada katılanlar olursa orada da görüşürüz:)
Ynt: Gezenbilir; 15. ETUDOSD Dedegöl Dağcılık Şenliği'nde (20 - 22 Mayıs 2011)
ben banko geliyorum zaten ıspartada öğrenciyim bi telefon numarası verinde konuşalım
Ynt: Antalya'da Trekking Parkurları
eğer uzun 4-5 günlük bi kamp yapmak istersen mayıs ayında bi trekking yapalım ama yol biraz uzun olsun senin bildiğin bi yer varsa söyle ben ıspartada makina müh okuyorum. Senden haber bekliyorum_
Ynt: İlk Deneyim Ve Kampçılık
kafanıza göre yerlere kamp kurmayın gelip rahatsız edebilirler benim önerim orman bakanlığının göstermiş olduğu kamp alanları oralar sizin için en güvenli yerler ben 20 yaşındayım arkadaşlarımdan benle kamp yapmaya gelicek bulamıyorum çoğu sizin gibi korkuyor bide...