andromeda80 kullanıcısının son içeriği

1. andromeda80

CJ restorasyon bilgi?

Ynt: CJ restorasyon bilgi? son resimler varmı acaba ? tenteli halini hiç görmedik ..hoşcakalın
  2. andromeda80

Cj Aksesarları 2.EL ve Sıfır Parçalar Hesaplı..

Ynt: Cj Aksesarları 2.EL ve Sıfır Parçalar Hesaplı.. elinizde sıfır veya ikinci el cj5 koltuk varmı varsa resimlerle beraber fiyatlarından haberdar edebilirseniz sevinirim..teşekkürler
  3. andromeda80

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ilan numarasını verseniz keşke ..belki ilgilenen ler olabilir.:)
  4. andromeda80

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Dağların Fatihi,Şehirlerin Efendisi irfan beyin arabası değilmiydi ...:)) hayırlı olsun iyi günlerde kullanın kazasız belasız..
  5. andromeda80

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selamlar.. murat ben osmaniyeden katılıyorum tüm doğa sporları, ve offroad la ilgileniyorum. bir cj5 ve rav 4 sahibiyim..yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
  6. andromeda80

cj5 koltuklar

Ynt: cj5 koltuklar sizin içinize sinmediyse olmaz zaten deilmi.:) teşekkür ederim.. osmaniye ye yolunuz düşerse bekleriz..
  7. andromeda80

cj5 koltuklar

Ynt: cj5 koltuklar Deri olmassa olmazimiz zaten.. İlginize tesekkur ederim mesaj yolladim
  8. andromeda80

Tesisat Yenileme Çalışmaları

çok güzel görünüyor..bende elektrik konusunda ustalardan çekiyorum bu gidişlede kendim yapacağım gibi görünüyor :).. asıl benim ilgimi çeken de hava filtresi kazanı ve bağlantısı oldu ..biryerde daha görmüştüm çok güzel bir çalışma olmuş emeğinize sağlık.. kolaylıklar diliyorum
  9. andromeda80

cj5 koltuklar

Ynt: cj5 koltuklar öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim.. bulunduğum ilde çıkmacılar o kadar teferruatlı çalışmıyorlar sordum ellerinde yok zaten..birde muayeneden emniyet kemeri için bir kural varmı..yarış koltuklarındaki gibimi olması lazım yani çok noktadan bağlantılı filan kafa...
  10. andromeda80

Gezenbilir Osmaniye Grubu

Ynt: Gezenbilir Osmaniye Grubu Ad - Soyad: murat kılıçarslan Doğum Tarihi ve Yeri: 1974 osmaniye Memleket: Osmaniye Semt: Merkez İlgi Alanı: Adrenalin, doğa gezileri, off-road
  11. andromeda80

cj5 koltuklar

Ynt: cj5 koltuklar bende cj 5 ime koltuk düşünüyorum. üzerindeki koltuklar hem eski hemde güzel değil yani kaplanılsa bile güzel olmayacağını düşünüyorum.ikinci el veya sıfır nerden bulabilirim..bilgisi olan arkadaşlardan ricamdır..
  12. andromeda80

Osmaniye-Zorkun Yaylasi-Kar ve Doga

Ynt: Osmaniye-Zorkun Yaylasi-Kar ve Doga o dediklerinizden herzaman heryerde var maalesef olmadığı şehir dağ yok...biz mütemadiyyen gündüz gece farketmiyor dağlardayız..kimseye rastlamadık :) gelmişsiniz osmaniyeye bilirsiniz ne kadar güzel yerler olduğunu ..tekrar buyrun bekleriz herzaman...
  13. andromeda80

Osmaniye OffRoad Gurubu Tanışma Gezisi (13 Aralık)

Ynt: Osmaniye OffRoad Gurubu Tanışma Gezisi (13 Aralık) güzel bir tanışma olmuş mete hocam .. sonraki tanışma veya gezi gibi bir etkinlik olduğunda nasıl haberleşiriz bilmiyorum gezenbilirde de gezide de yeniyim :) iyi günler ve esenlikler dilerim..
  14. andromeda80

Ynt: Osmaniye-Zorkun Yaylasi-Kar ve Doga ali bey ve ilker bey yayla civarlarında olacağım ...buyrun beraber bir çay içelim..resimdeki cj yi gördüğünüz anda düt demeniz yeterli :)
  15. andromeda80

Ynt: Osmaniye-Zorkun Yaylasi-Kar ve Doga devamı :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR