Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cj Aksesarları 2.EL ve Sıfır Parçalar Hesaplı..
elinizde sıfır veya ikinci el cj5 koltuk varmı varsa resimlerle beraber fiyatlarından haberdar edebilirseniz sevinirim..teşekkürler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Dağların Fatihi,Şehirlerin Efendisi
irfan beyin arabası değilmiydi ...:)) hayırlı olsun iyi günlerde kullanın kazasız belasız..
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
selamlar..
murat ben osmaniyeden katılıyorum tüm doğa sporları, ve offroad la ilgileniyorum.
bir cj5 ve rav 4 sahibiyim..yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
çok güzel görünüyor..bende elektrik konusunda ustalardan çekiyorum bu gidişlede kendim yapacağım gibi görünüyor :).. asıl benim ilgimi çeken de hava filtresi kazanı ve bağlantısı oldu ..biryerde daha görmüştüm çok güzel bir çalışma olmuş emeğinize sağlık.. kolaylıklar diliyorum
Ynt: cj5 koltuklar
öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim..
bulunduğum ilde çıkmacılar o kadar teferruatlı çalışmıyorlar sordum ellerinde yok zaten..birde muayeneden emniyet kemeri için bir kural varmı..yarış koltuklarındaki gibimi olması lazım yani çok noktadan bağlantılı filan kafa...
Ynt: Gezenbilir Osmaniye Grubu
Ad - Soyad: murat kılıçarslan
Doğum Tarihi ve Yeri: 1974 osmaniye
Memleket: Osmaniye
Semt: Merkez
İlgi Alanı: Adrenalin, doğa gezileri, off-road
Ynt: cj5 koltuklar
bende cj 5 ime koltuk düşünüyorum. üzerindeki koltuklar hem eski hemde güzel değil yani kaplanılsa bile güzel olmayacağını düşünüyorum.ikinci el veya sıfır nerden bulabilirim..bilgisi olan arkadaşlardan ricamdır..
Ynt: Osmaniye-Zorkun Yaylasi-Kar ve Doga
o dediklerinizden herzaman heryerde var maalesef olmadığı şehir dağ yok...biz mütemadiyyen gündüz gece farketmiyor dağlardayız..kimseye rastlamadık :) gelmişsiniz osmaniyeye bilirsiniz ne kadar güzel yerler olduğunu ..tekrar buyrun bekleriz herzaman...
Ynt: Osmaniye OffRoad Gurubu Tanışma Gezisi (13 Aralık)
güzel bir tanışma olmuş mete hocam ..
sonraki tanışma veya gezi gibi bir etkinlik olduğunda nasıl haberleşiriz bilmiyorum gezenbilirde de gezide de yeniyim :)
iyi günler ve esenlikler dilerim..
Ynt: Osmaniye-Zorkun Yaylasi-Kar ve Doga
ali bey ve ilker bey yayla civarlarında olacağım ...buyrun beraber bir çay içelim..resimdeki cj yi gördüğünüz anda düt demeniz yeterli :)