ankarali_1984 kullanıcısının son içeriği

1. A

Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009)

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009) Tekrar tekrar geçmiş olsun başta Efe Abi ve Murat abi her işin başı sağlık zaten kaptansızda gemimiz yürümezdi.Saglığımız yerinde olsunda Allahın izniyle daha çok dağ bayır gezeriz.(Sizlerle tanıma arzumda başka sefere kaldı...
  2. A

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009) GEÇMİŞ OLSUN EFE ABİ ACİL SİFALAR SANA
  3. A

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009) inş. bir aksilik olmazsa bende gruba dahil olcağım en cömez üye olarak bi cadır bulurum gelirken sanırım
  4. A

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009) dediğin gibide oluyor zincirleyip getiriyorlar :))) ne güzel ama böyle bir bağın olması
  5. A

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009) evet efe abi dediğin gibi engel tanımaması gerikiyor ama bazen işler istediğin gibi olmuyor bir kaç gün içinde belli olur :)))) iyice heyancanlandım bu tabi sadece doga olan sevgimden oldugu kadar sizin gibi değerli insanlarla...
  6. A

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009) Merhabalar ; Doga tutkunu abilerim,ablalarım ve arkadaşlarım yazılarınızı okurken kocamm bir aile gibi hissetiim ve heycanlandım ben daha yeni üye oldum etkinliğe gelebilirsem inş. neler lazım dediğim gibi acemiyim ... inş...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,800
Kaydolan Son Üyemiz
Okaliptus23

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri