aozturk kullanıcısının son içeriği

1. aozturk

Harika Japon 47 (hj47)

Ynt: Harika Japon 47 (hj47) Çok keyifliydi..
  2. aozturk

Harika Japon 47 (hj47)

Ynt: Harika Japon 47 (hj47) Ömer , İnşallah , memnuniyetle gelirim. Konuşur program yaparız.
  3. aozturk

Harika Japon 47 (hj47)

Ynt: Harika Japon 47 (hj47) Burakçığım ben hiç bir şey yapmadım kardeşim sizler de sağ olun. Böyle kıymetli bir araç bulup uğraşan ,ortaya çıkaran ve ona tekrar can veren sizlersiniz . :D
  4. aozturk

Harika Japon 47 (hj47)

Ynt: Harika Japon 47 (hj47) Sevgili Burak ve Ömer, Titizlikle ve zevk alarak uğraşınca ortaya çıkan sonuç kaçınılmaz güzellik. Ellerinize sağlık , Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin. Gerçekten çok yakışıklı oldu. Sevgiler Ahmet
  5. aozturk

Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik...

Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Çok üzgünüm. Nur içinde yat Bülent kardeşim, mekanın cennet olsun .
  6. aozturk

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Evet bu duruma bende üzülüyorum açıkçası, neyse sağlık olsun ,belki bir gün yeniden ilk evimizde buluşuruz :(
  7. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Eyvallah Barbaroscuğum çok çok öpüyorum seni kardeşim.
  8. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Sağolasın Ömer çok sıkışırsam belkide öyle yaparız :)
  9. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Bu işi Burak organize etsin en kısa sürede görüşelim inşaallah, aracın bana hiç zararı yok kıyamıyorum ama kullanmıyorumda fakat otoparkta fazla yer yok :):)
  10. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Bu arada malum sitede benim BJ 60 için ilan verdim . İlan no 111033454 , değerini bilecek birisi olursa indirim de yapacağım :) Selamlar Ahmet Öztürk
  11. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Ömer merhaba, bir türlü görüşemedik , koptuk, burayıda hatırlatmasan unutacağız nerdeyse çok selamlar, Burakçığım ne haber ? Ahmet
  12. aozturk

HJ 60 1987 filtre ışığı ve sebepleri

Ynt: HJ 60 1987 filtre ışığı ve sebepleri Önemli bilgi , bu su tutucu filtreden benim aracımda da var ( BJ60 88 model ), ayrıca bu filtrenin cam yünü , keçe veya benzer bir malzeme ile basitçe izole edilmesi gerekir. Korunaksız açık alanda olduğundan donma tehlikesi yaşanabilir. Selamlar
  13. aozturk

Romantische Straße Rotasında 2012

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 Ebru Hanım & Mustafa Bey, Aldığınız keyfi o kadar güzel yansıtmışsınız ki gezmiş kadar olduk, çok teşekkürler. Ellerinize, ayaklarınıza sağlık. Yolunuz hep açık olsun. Saygılarımla Ahmet Öztürk
  14. aozturk

TOYOTA LAND CRUISER 1987 BAGAJ AYAKLARI ARIYORUM YARDIMMM..

Ynt: TOYOTA LAND CRUISER 1987 BAGAJ AYAKLARI ARIYORUM YARDIMMM.. ots otomobil taşıma sistemleri sitesine göz atmanızı öneririm
  15. aozturk

HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi çok güzel görüntüler paylaşım için teşekkürler , Toyotacılar hep böyle işte

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,699
Kaydolan Son Üyemiz
adnan86

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri