APOL kullanıcısının son içeriği

1. APOL

2006 G.C 3.0 CRD servs yardım

Ynt: 2006 G.C 3.0 CRD servs yardım Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüş keyifleri diliyorum. Aydın POLAT Y/P Md. Mengerler Kozyatağı
  2. APOL

2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında

Ynt: 2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında Merhaba, Bende yetkili bir servis personeli olarak şunu söyleyebilirim. Ulusotomotiv'in yazdıklarına pek katılmadığımı (sonuçta 3.1 kullananların büyük bir çoğunluğuda hatalı değillerdir) belirterek hakikaten 3.1L WJ nin sadece motorunda sıkıntılar...
  3. APOL

2006 G.C 3.0 CRD servs yardım

Ynt: 2006 G.C 3.0 CRD servs yardım Merhaba, Öncelikle Aydın ilinde yetkili servis yok en yakın İzmir'de Aydın oto var ve 2.ci bir durum İse aracın fiyatına 77.000 yazılmış bu fiyatlara almak istiyorsanınz 2008/2009 modellere bakın derim. Bu fiyat çok yüksek ederi 68.000/72.000. Araç olarak 3.0L...
  4. APOL

Kişisel Galeri (Mesela - Elif Aslan)

Ynt: Kişisel Galeri (Mesela - Elif Aslan) ELİF HN. HAKİKATEN ÇOK AMA ÇOK MÜKEMMEL KARELER BUNLAR. ELİNİZE, DENKLAŞÖR'ÜNÜZE VE AKLINIZA SAĞLIK Kİ ÇOK DAHA İYİ ENSTANTANELERİ YAKALAYABİLESİNİZ. BUNDAN DA EMİNİM. İÇİMİZDEKİ MATLIĞA RENK KATTIĞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
  5. APOL

Çeşme Paşalimanı Sualtı Görüntüleri... (14-15 Haziran 2008)

Ynt: Çeşme Paşalimanı Sualtı Görüntüleri... (14-15 Haziran 2008) MURAT KARDEŞİM, ELİNE VE NEFESİNE SAĞLİK... ÇOK GÜZEL KARELER. EMİNİM ÇOK DAHA İYİLERİ GELECEKTİR.
  6. APOL

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? ARKADAŞLAR, LPG SİZ (SERVİSE GİRİŞİ YASAK) 20 ADET "JEEP" MARKA ARACI BİR ARAYA GETİRİN (LİSTE HALİNDE) VE PERİYODİK HER BAKIMDA SERVİSE GİREN ARACA 15+15 (YEDEK PARÇA+İŞÇİLİK) İSKONTO VEREYİM.....:)
  7. APOL

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu HOŞ BULDUK 4.0 XJ MİDE ALDIMMI DAHA DA HOŞ BULUCAM İNŞALLAH.....:)
  8. APOL

Sadece Jeep'ler Park Edebilir....! Öbürleri Zaten Çikamaz...:)

Ynt: Sadece Jeep'ler Park Edebilir....! Öbürleri Zaten Çikamaz...:)
  9. APOL

Ve 4x4 Bisiklet Üretildi...

Ynt: Ve 4x4 Bisiklet Üretildi...
  10. APOL

Chereokee lerde Makyaj..

Ynt: Chereokee lerde Makyaj.. Link'te ki araç ise benim aradığım araç bu değil ben 4.0L orjinal ekipmanlı modifikasyonsuz Cherokee sport arıyorum. Yinede ilgine teşekkür ederim. Tarkan abi deki araç satıldı bu arada şimdi onda 5.9L var. O da benim gibi 4.0L arıyordu ancak bulamadı 5.9 u aldı...
  11. APOL

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ben APOL yani Aydın POLAT tüm tutkunları burada toplayan bu muhteşem sitenin kurucularına gönül dolusu teşekkür ediyorum. 45 yaşındayım ve profosyonel bisiklet sporu yapıyorum aynı zamanda off-road hastasıyım:)) hazırlamak için 4.0 arıyorum (bulduğum an...
  12. APOL

Chereokee lerde Makyaj..

Ynt: Chereokee lerde Makyaj.. Merhaba, Bu araç kimde satılık ve isteniyor? Bilgi verebilirmisiniz. Teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri