arclass kullanıcısının son içeriği

1. A

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V selam ben size cevap vermek isterim , kilometre bence fazla değil ancak yinede komprasyonuna üflemesine bakın .
  2. A

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V Selamlar 1.5 yıldır gelen ses düzeldi, oysa ben o sesi dönüşlerde arka difransiyelin devreye girmesinden zannediyordum ,araç daha bir rahatladı işçilik dahil 68 tl tuttu, göğüslükteki ses tedavi edilememiş malesef cd çalarda işlem yapılmış ama boşuna tornavida izi kalmış...
  3. A

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V Herkesin yeni yılı kutlu olsun .Bende bu gün servise götürdüm aracı , arka difransiyel yağı özelliğini yitirmiş, o yüzden ses yapıyormuş yarın alınca bakalım ses kesilecekmi ? Birde göğüslükteki sese bakılacak umarım oda düzelir. Lpg montajı yetkili servislerde neden yok...
  4. A

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V Selam bende 1.5 yıl kadar önce hrv almıştım 44000 km de 2005 model şu anda 65000 kadar oldu şimdiye kadar izlenimlerimi paylaşmak isterim. Öncelikle Murat beye teşekkürler kendisinin açtığı konuyu incelemiş ve karar vermemde etkisi olmuştu yazı ve resimlerinin. Ben şimdiye kadar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri