ariktekin kullanıcısının son içeriği

1. ariktekin

Holux M-241

Deniz bey mail attım çok teşekkür ederim, çok sağolun
  2. ariktekin

Holux M-241

Değerli arkadaşlar holux m-241 GPS data logger'i bir süre kullandım ben de çok faydalandım sonra uzun süre yattı kullanmadım şimdi gerekli oldu ama pc değişikliği format filan derken software'ini kaybetmişim internette de bulamadım acaba yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı buralarda. Şimdiden...
  3. ariktekin

Zhn703 Güncelleme

Değerli arkadaşlar merhaba, umarım yanlış bir başlık açmamışımdır. 2010 Ocak ayında GPSTURK ZHN703 navigasyon cihazı aldım. 2012 Güncellemesini verilen bir linkten indirdim. Ancak devamında nasıl güncelleyeceğim hakkında internet ortamı dahil bir açıklama bulamadım. Bu konuda yardımlarınızı rica...
  4. ariktekin

Aselsan'dan Gezenbilir Üyelerine Özel Kampanya!

Ynt: Aselsan'dan Gezenbilir Üyelerine Özel Kampanya! Ben de etraflı bilgi bekleyelerdenim, araç anteni nasıl bir şeydir, maliyeti nedir, montajını kim yapar? açık ortamlarda menzili ne kadardır, bu cihaza eşdeğer el telsizi var mıdır, varsa kaç TL dir.
  5. ariktekin

Aselsan'dan Gezenbilir Üyelerine Özel Kampanya!

Ynt: Aselsan'dan Gezenbilir Üyelerine Özel Kampanya! Bu kampanya ile ilgili mail posta kutuma 24 Ekim sabaha karşı gelmiş, ama kampanya 21 Ekimde sona ermiş, çok ilginç bir duyuru...
  6. ariktekin

İASOS / Foto Öykü

Ynt: İASOS / Foto Öykü Nalan Damla, beğenmenize mutlu oldum teşekkür ederim, cevap biraz geç oldu ama kusura bakmayın, Milas minibüs garajından her saat başı Kıyıkışlacık'a dolmuş var.
  7. ariktekin

İASOS / Foto Öykü

Ynt: İASOS / Foto Öykü Teşekkürler Turgut Koç..
  8. ariktekin

GPS'iniz Var mı?

Ynt: GPS'iniz Var mı? Sevgili arkadaşlar, Holux M241 model bir GPS Logger aldım. Genel olarak sistemi çözdüm. Ancak yol rotası bilgilerini o rotada çektiğim fotoğrafların EXIF bilgilerine kayıt etme özelliğini çözemedim. Bu cihazı kullanan bir arkadaşımız var mı? Varsa bu konuda yardıma...
  9. ariktekin

İASOS / Foto Öykü

Ynt: İASOS / Foto Öykü Yılmaz Gün arkadaşım, ben teşekkür ederim.
  10. ariktekin

GPS'iniz Var mı?

Ynt: GPS'iniz Var mı? Reha bey henüz cihazı almadım, bu nedenle bilgilendirme için çok teşekkürler..
  11. ariktekin

İASOS / Foto Öykü

İASOS / Foto Öykü ... devam ediyor ... Manzara gerçekten çok güzel, sakin ve huzur verici, -- "işte burada biraz mola verip bir şeyler yiyebilirim, ama umarım yediğimden hem cebim hem midem pişman olmaz" ... diye geçiriyorum aklımdan. 2 masada daha müşteri var, ileride 2 yabancı hararetli bir...
  12. ariktekin

İASOS / Foto Öykü

Ynt: İASOS / Foto Öykü Behiç arkadaş ne söylesek az kalır. Duygularınızı anlayabiliyorum. Ülke olarak "Bir dokun bin ah işit" durumundayız maalesef...:(
  13. ariktekin

İASOS / Foto Öykü

İASOS / Foto Öykü .... devam... Kafamdaki İtalyan Arkeoloji Heyeti tabelası ve "acaba bizim hangi ülkelerde ve kaç adet böyle yasaklı girişleri olan binaya sahip Türk Arkeoloji Heyeti vardır?" sorusunu geride bırakarak İASOS antik şehrinin bulunduğu koyun batı sahilindeki tepelere çıktığımda...
  14. ariktekin

"Değişiklik Yap ve Sil" Butonları Yok

Ynt: "Değişiklik Yap ve Sil" Butonları Yok Murat bey, Bölüm moderatörü Ömer bey'e attığım mesajı aşağı kopyalıyorum, isteğimi orada belirttim, ancak henüz cevap alamadım, eğer sizin yapabileceğiniz bir şey varsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Mesajın kopyası; Ömer bey bir sorunum var, bu...
  15. ariktekin

"Değişiklik Yap ve Sil" Butonları Yok

Ynt: "Değişiklik Yap ve Sil" Butonları Yok Murat bey çok haklısınız, ben o açıdan düşünmemiştim, tabii ki enine boyuna düşünülmüş bir uygulama yapılmış anladığım kadarı ile.. Cevap için çok teşekkürler... Selam ve sevgiler, Sinan

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,915
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR