arıza41 kullanıcısının son içeriği

1. arıza41

Kenan Sofuoğlu

Ynt: Kenan Sofuoğlu Ülkemizin gelmiş geçmiş en iyi motosiklet yarışçısı Kenan SOFUOĞLU. Türkiye'nin milyon dolarlar ile yapamadığını Kenan avrupda kendini göstererek yapıyor.Önümüzdeki hafta son yarışı var şu an Genel klasmanda 16 puan ile lider aksilik olmazsa Kenan 2010 Dünya Süpersport...
  2. arıza41

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu oo şampiyonlar burdaymış iboo :) Öğrenmeye çalışıyorum kardeşim ;)
  3. arıza41

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Kullar'da oturuyorum Murat abi genelde hafta sonları en kısa yoldan orman içine dalıyoz ;) Ooo bora abi sende burdaymışın selamlar :)
  4. arıza41

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Yaklaşık bır ay önce o makinanın kardeşi vardı bende XR600R sattım ve crf450r aldım Murat başkan derken Endurocu nıcklı arkadaşı tanıyorum.Diğer arkadaşlar ile tanışmayıda çok isterim. İşte buda benım kuzu :)
  5. arıza41

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Herkese Merhaba Siteyi uzun zamandır takip ediyorum.Adım Serhat 1985 doğumlu Kocaeli-İzmit te yaşıyorum enduro,motocros ve supermoto yapmayı çok sevıyorum.Benı bu sıtede sizler ıle buluşturan ortak nokta off road ve doğa tutkusu olsa gerek,Honda crf450r...
  6. arıza41

9.EnduroClub Festivali 2009 yılı, Balıkesir İli, Erdek İlçesi, Kapıdağ Yarımadas

Ynt: 9.EnduroClub Festivali 2009 yılı, Balıkesir İli, Erdek İlçesi, Kapıdağ Yarımadas EC festivalleri kaçmaz diyorum. Başlanım nasipse Cuma günü orda olucaz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri