Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok şükür karavanımızı bitirdik. ve ruhsatımız aldık sigorta ile sorun yasadık onuda gurubun ve sigortacı kamil beyın yardımı ile sorunsuz olarak atlattık
motorsıklet tasıma aparatını en sonunda bıtırdım. pıyasada saatılanlarla aynı ozellıkle extradan bank veya masa olarak kullanılabılme özellıgı ekledim. pilot tekerlek dahil kendi imalatım
ben ckı demırını kendım montaj yaptımve henuz ısletmedım. aracımın muayenı bıttı. gıdıp sordum hatta polıslere bıle sordum kanca takılı degılse cekı demırının hukmu yoktur dıye . ve muayeneden soruunsuz gectım mayıs ayında soke tuvturk te
Yavaş da olsa ufak ufak ilerliyoruz.
Malesef işlerin yoğunluğu ve herseyin fiyatının artması hem ekonomimizi hemde moralimizi bozuyor. Kaba inşaat devam ediyor. Tavan sepeti kaba işçilik olarak bitti. Boya ve zımpara kaldı
sayın akdenız cok ugrastım ama bana gonderdıgınız plandakı aracın kac metrekup oldugunu ogrenemedım. eger 11.5metrelık arac ıse yerlesım planındakı ölculendırmede yardımcı olabılırmısınız
10 yıllık hayalıme bır adım daha yaklastım.
bu ay karavana donusume masladım. sankı biraz tersten basladım ama olsun.
aracımı gecen yıl ekım ayında almaya ıstanbula gıtmıstım. aracı alıp donus yoluna cıktıgımda temız ve yenı revızyon yapılmıs 2010 model honda cbf 150 motorsıletı gorur gormez...
merhaba
yıllardır hayalını kurdugum karavan a sahıp olmak ıcın en sonunda 2016 model 11,5metreküp ducato aracımı aldım.
pln konusunda internetten arastırma yaptım fakat basarılı olmadım.
sızlerden rıcam yerlesım planı hakkında fıkır vermenız elınıde var ıse benımle paylasmanız.
şimdiden...
merhaba bu hafta ducato 11,5m3 aracımı en sonunda almayı basardım.
aracın arka kapılarına ve surgu kapı ve karsısına cam taktıracagım.
içine cok fazla detaya gırmeden yatak ve mutfak tezgahı yapacagım
arka kısmına da honda cbf 150 motorum ıcın tasıma aparatı yapacagım
tavana metalden port...
merhaba
bende karavan dönüşüm projem için 2007-2009 arası fort transit jumbo minübüs bakıyorum.
ilanlarda pompalı model ler var. bir kactane fort yetkılı servıslerin mekanık bolumlerı ıle konustum ama pompalı hakkında dogru duzgun bılgı alamadım. tek bıldıgım eskı teknolojı oldugu. özellıkle...