Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir panelvanın motokaravan haline kendimiz gerekli yerlerden (marangoz vb..)yardım alarak çevirmemiz için gerekli olan projeyi çizen makina mühendislerinin bu konularda çok bir bilgisi yok.Zira ben Muğla da bir mühendise sorduğumda (otogaz dönüşüm işleri yapıyor) vize için fatura da istenecegini...
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Karavan yapmak için linkteki araç hakkındaki degerli görüşlerinizi rica edebilirmiyim.Enjektör degişikliği kafama takıldı kolay kolay degişmeyen bir parca olsa gerek ne dersiniz...
Ynt: Yeniden doğmak ve yeni bir dünya için bana yardım edermisiniz?
Değerli tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.sanırım yeni kasa ducato panelvan için kararımı verdim.Acele etmiyorum.Ancak aldığım aracı Globecar firmasının modelleri gibi dizayn etmek istiyorum.Sanırım çok yüksekten...
Öncelikle herkese sağilıklı günler dilerim.Herseyin bası sağlık...Zira 9 aylık bir tedavinin ardından sağlıkı olmak çok güzel bir duygu.Benim için maddi herşey anlamını yitirdi.Hiç birseyi kafama takmıyorum bundan sonra..(tabi niyetim bu ama....)
Efendim biraz kendimi tanıtmak...