Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Land Rover Experience Düzce Keşif Turu, Sizce Değer mi ? (Ücretli)
konuyu bi hortlatayım :)
genç bir off road hastasıyım fakat aracım olmadıgı için çok sık araziye çıkamıyorum.gezileriniz gerçekten çok güzel süreklide takip ediyorum fakat aracınız olmadıgı zaman aranıza katılamadıktan...
Ynt: Arazide Otomatik Vites Sorunu?
anladıgım kadarıyla arazi araçlarında otomatik vitesin bakımını yapıp kolladıgın zaman düz vitesten biraz daha avantajlı diyorsunuz. ( bu arada arızası çok ustası az oluyor )
peki L200'lerde çıkan o sorunlar neden dolayı kaynaklanıyodu acaba ? ilk fırsatta...
debriyaj balatası kullanan kişiden kişiye değişir ve arızalanan birşey değil yıpranıp biten bir elemandır.arazide olan araçların çogundada görülür.( eger üretim hatası yoksa )
debriyaj balatasının erken bitme olayını 2009 model ford ranger 4x4 STD ve XLT...
vitesten atma sorunu, araçlar arazide bir süre kullanıldıktan sonra farklı farklı araçlarda ortaya çıkan bir sorun.
aslında 4x4 Pick-up kategorisinde koyu bir L200 taraftarıyım arazi performansı ve dayanaklılık açısından.
ayrıca sayın olasiliksiz kesinlikle...
yoo aslında bunlar düz vitesli araçlar :) ve bu şartlarda ilerleye biliyolar ..
gerçi en alttaki mitsubishi mahsur kalmıştı..
haklısınız zaten mitsubishi servisiylede uzun süre görüşüldü onlarda bi çözüm bulamadılar.ama hala aklımda otomatik ve düz vites arasında soru işaretleri var.
ayrıca sayın egeli 34 ona sadece Disco2 diyip geçmeyin o ayrı bir makina. onda sorun yaşamamanız...
üstadlar biliyorum bu konu çok tartışıldı ama yeniden sormak istedim.
arkadaşımın çalıştıgı bi firmanın yaklaşık 15 adet 4x4 mitsubishi L200 leri var. ve araçların 5 tanesi otomatik vites. araçlar karadeniz bölgesinin zor şartlarında kullanılıyor. gelen bütün şikayetler otomatik vitesli...
Merhabalar düşüncelerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var
arazide battık diyelim ve vinçleme yapmak için hiç bi nesne yok aşağıdaki gibi bir sistem hakkında bilginiz var mı? ( internette dolaşırken buldum )
Ynt: Hummer H1 mi? Unimog 406 mı?
bundan önceki 8 sayfayıda okudum kafam iyice karıştı :)
hummeri övmek için demiyorum ama aşagıdaki videoda tırmandıgı kayalık kaç derece ??
http://www.youtube.com/watch?v=1XpEKDxR5TE&feature=related