arturo22 kullanıcısının son içeriği

1. arturo22

L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :(

Merhabalar Aynı sorun benim L200 de de var. Çözümü araştırırken sizin aşağıdaki yazımızı gördüm. Benim araçta ısıtma birileri, enjektörler, hava sensörü sıcaklık sensörü ve bütün müsürler değişti. Ayrıca pompa, Raul de değişti ama hala aynı sorun var. Bu bahsettiğiniz musirin kalibrasyonu nasıl...
  2. arturo22

Transporterimle Adanadan Çin e 6 ay sürecek Yolculuk

Ynt: Transporterimle Adanadan Çin E 6 Ay Sürecek Yolculuk Hayırlı Yolculuklar Mutlaka kalın şeyler alın giyecek. Agustos sonundan sonra Rusyada o güzergahta hava ciddi bir bicimde soğur. Aman dikkat.
  3. arturo22

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok Amarok Mercekli far... Ne kadar ?
  4. arturo22

Orta Asya Seyahati için Hangi Land Cruiser?

Ynt: Orta Asya Seyahati İçin Hangi Land Cruiser? Afrikada yasiyorum, Etyopya, kenya ve Uganda da cok seyehat yapıyorum. 2009 yilinda Rusyada yasarken Kazan Ulan Ude arasini kendi aracimla gittim. Afrilkada buyuk sehirler disinda benzin bulmak sorunlu, dizel daha cok var, ne yaparsanız yapın...
  5. arturo22

Karavan İle İran Ve Umman

Takip
  6. arturo22

RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg)

Ynt: RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg) Rusya bambaşka bir diyar, 2,5 yıl Kazan da yasadım bir amerikan firmasının Vıoga Bolgesi mümessiligini yaptım. Isim geregi cok seyahat ettim Rusya icinde. Rusyayi bayagi ozledim. Uzun soguk kıs gunlerini bile ozledim...
  7. arturo22

RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg)

Ynt: RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg) Çok Güzel bir paylaşım Teşekkürler... 2008-2010 arası Kazanda yaşadım Novosibirske kadar her yeri arabayla gezdim... Fotograflarınız beni eski gunlere goturdu. Şimdi Afrikada Etyopyada bir projede calisiyorum... Sizin...
  8. arturo22

Karavan İle İran Ve Umman

Takip
  9. arturo22

Ynt: Transporterimle Adanadan Çin e 6 ay sürecek Yolculuk http://www.apex.ru/apex/ru/articles/o_29580
  10. arturo22

Türkiye'den Amerika'ya Karayoluyla Arabayla Gitme Hayali.

Ynt: Türkiye'den Amerika'ya Karayoluyla Arabayla Gitme Hayali. http://www.pny2009.com/cms/front_content.php?idcat=267&lang=4&client=1
  11. arturo22

Türkiye'den Amerika'ya Karayoluyla Arabayla Gitme Hayali.

Ynt: Türkiye'den Amerika'ya Karayoluyla Arabayla Gitme Hayali. Gecisi Vladivostoktan yapabilirsiniz, Gumruklu en yakın liman orası...
  12. arturo22

Ynt: Transporterimle Adanadan Çin e 6 ay sürecek Yolculuk
  13. arturo22

Ynt: Transporterimle Adanadan Çin e 6 ay sürecek Yolculuk Turmi Car Wash
  14. arturo22

Ynt: Transporterimle Adanadan Çin e 6 ay sürecek Yolculuk Jinka Dağları
  15. arturo22

Ynt: Transporterimle Adanadan Çin e 6 ay sürecek Yolculuk Kezoo Nehrinden geçis

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri