asdasd91 kullanıcısının son içeriği

1. asdasd91

Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler etkinlik olsada 15 tatil gibi gitsek fena olmaz hani :)
  2. asdasd91

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler olursa bu hafta sonu olmazsa 3 - 11 arası vızelerım var :)
  3. asdasd91

Gezenbilir Konya Off Road Grubu; Tanışma Toplantısı Görselleri (13 Kasım 2011)

Ynt: Gezenbilir Konya Off Road Grubu; Tanışma Toplantısı Görselleri (13 Kasım 2011) çok güzel olmuş elinize sağlık katılamadıgım ıçın uzuldum
  4. asdasd91

Gezenbilir Konya Off Road Grubu; Tanışma Toplantısı (13 Kasım 2011)

Ynt: Gezenbilir Konya Off Road Grubu; Tanışma Toplantısı (13 Kasım 2011) benım durumumda aynı arkadaşlar ıns bı sorun çıkmazsa onumuzdekı etkınlıklerde yanınızda olcam :)
  5. asdasd91

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler aynen katılıyorum
  6. asdasd91

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler hım benım gıbı katılmak ıstıyenler genelde öğrenci olcağından bosna veya campus uygun olacağı kanaatındeyım
  7. asdasd91

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler ben katılmak ısterım ama araç yok malesef
  8. asdasd91

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler aynen katılıyorum bu hafta sonu duzenlencek etkınlıgede katılmak ısterım.
  9. asdasd91

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler tamam ozaman gokkuşağındakı akkonakta buluşmak en mantıklısı kapanma ıhtımalı yok oranın sımdı sıra saatte :) bana her saat uyar.
  10. asdasd91

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler şimdiden 5 kişi olduk 3ü bosnadan ama :)
  11. asdasd91

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler aynen kapalı bır mekanı tercıh edelım hava şartları gıderek kotuye gıdıyo konyada :)
  12. asdasd91

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler yanı en azından çekirdek kadroyu belirlemiş oluruz
  13. asdasd91

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler evet mantıklı ama araç sıkıntısı var suan kimler araçlarıyla katılcaksa ona göre ayarlama yapmamız gerekecek
  14. asdasd91

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler 2 kısı vardı bu aralar ravza tarafında takılıyolar
  15. asdasd91

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler he tamam hatırladım :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR