Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vay bizim konu canlanmış.:)) valla defenderdan vazgectikten sonra wj 4.7 arayayim dedim temiz yok.ilanda hemen satılıyor. Okadar sinir oldumki defender a yeniden gözüm ilişti:)) ama sonra topladim kendimi.valla sanayiye az sokan expedition aracı aramaya devam.olmadı 2007 2010 arası x trail alıp...
merabalar.antalyadaki wj yi gördünüzmü acaba?yada bilgi sahibimisiniz?foromda araçla ilgilendiğinizi söylemiştiniz.ona göre bende listemden çıkaracağım.
ilk fırsatta deneyeceğim emre beylerin defender buluşmasında inşallah:)).boyum 184cm ondan olabilir.buarada emre bey sizi ilk fırsatta arayacağım.ameliyathanede tel çekmiyor.akşamlarıda rahatsız etmeyeyim diye arayamadım...
Öncelikle söylemem gereken araç çok üstün körü toplanmış.fotoğraflardaki gibi deyil.trimlerden koltuğuna.koltukla direksiyon nerdeyse birbirine değiyor.tabi burda arkadaşı suçlamıyorum.herkes kendi zevkine göre dizayn esebilir.araç koltuğuna oturduğunuzda sahiplenme duygusu oluşmadı.daha çok ben...
Aynen öyle kapıyı açıp koltuğa otururana kadar olayın %70 i bitiyor.o an hissediyorsun zaten.ama yinede yeni bir defender da bir gün mutlaka deneyeceğim.
Pazar günü listedeki defenderlardan birine gittim.araç fotoğraflardaki gibi deyildi.fakat o ilk bir kaç dakika vardır ya.bu koltuğa oturdum ve dedimki defender bana göre deyil.en azından bu araç bende bu duyguları uyandırdı.artık yeniden japona dönme kararı aldım.ya l200 ya hilux yada yeni...
Peki ozaman orjinal iyidiırden yola çıkarak tdı 300 lere sadece bakacağım hernekadar sonradan takılmış olsada orjinalde kullanılan motor.bugün istanbula gidip tdı 300 e bakacağım.bakalım nasıl duygularla döneceğim :)))
Aslında yıllardır araştırıyorum.herdefasında son anda vazgeçip jeep zj, L200,terrano vb araçlar aldım.hep korkum çok sık yolda kalmırmıyım idi.Ama diğer araçlarda hep bir yanım eksik kaldı.tam içime sinmedi.işin ilginç yanı daha hiç defender direksiyonuna geçmedim.Ama kişiselleştirme kolaylığı...
Bu ilanları örnek olsun diye verdim.Önerilere açığım.ruhsata işli olmayan motor olayına girmem zaten.Bildiğiniz araçlar varsa lütfen link verin yada mesaj atarsanız sevinirim.Bu işte acele etmemek lazım anladığım kadarıyla.
Emre bey çoğu mesajınızı ikudum aslında. Hatta malum siteden aracınizla ilgili mesajda atmıştım. Bugun arayamadım.size bu konuları soracaktım.ama atlamış olabilirim forumun linkini verebilirmisiniz.sizin gezilerinizi keyifle takip ediyorum.bende benzer tekli geziler düzenliyorum.ama defender...
cevabınız için teşekkürler...Aslında defender dışında ki arazi araçalrında ciddi tecrübem oldu.defender için yıllardır forumlarda takip ettiğim kadarıyla hep 200 tdı yada 300 tdı önerilmiş.oyüzden bende olmuşken bunlar olsun istedim.orjinal tdı lar 97 den sonra çıkan modellerdi sanırsam.v8 ler...
Yıllarca git gellerden ve bir çok arazi aracı alıp sattıktan sonra artık defender alma zamanım geldi.ben arazi araçlarını expedition ve kamp amaçlı kullanıyorum.artık eşim ve 2 küçük çocuğumda bana eşlik ettiği için defender aşığı olmama rağmen yolda kalma korkusu var.tek araç doğaya çıktığım...