asil_1 kullanıcısının son içeriği

1. A

ebay dan alışveriş yapan varmı ebay hakkında bilgi arıyorum

Ynt: ebay dan alışveriş yapan varmı ebay hakkında bilgi arıyorum http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13300.0;topicseen
  2. A

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Bu yüksek amper çekimi bi yük ancak aşılabileceğini tahmin ediyorum.Bir başka firma sanırım bunu ayrı bir üreteçle çözme yoluna gitmiş, "Araçlarda, alternatör sayesinde üretilen ve akü sayesinde depolanarak aracın ihtiyacı için kullanılan elektrik...
  3. A

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Cevabınız için teşekkür ederim..
  4. A

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Düşük devirlerde yığılma olmayacağına ikna oldum, çünkü verilen ekstra hidrojen miktarı motorun hacmine göre oldukça az miktarda.Fakat bu durum yüksek devirlerde yetersizliğe sebep olmazmı?Benzinli bir araçta yüksek devirlerde daha fazla benzin daha az...
  5. A

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi 13 sayfanın tamamını ilk sayfalarda heyecanla daha sonra keyifsizce ve sonra ümitle okudum ama yine sonucu görmek kısmet olmadı.Ben sistemin başarılı olacağına inanıyorum, Sn "betelguz" herkesin değil ama sizin birincil,öncelikli işiniz bu olmalı ve artık...
  6. A

6000 Şehit Künyesi

Ynt: 6000 Şehit Künyesi Allah Şehitlerimizden razı olsun,mekanları Cennet olsun inşaallah.Evet onlar Vatan,Bayrak,Ezan,Namus için çarpıştılar.Ruhları şad olsun...
  7. A

95 Model Grand Cherokee (Ankara)

Ynt: 95 Model Grand Cherokee (Ankara) Hayırlı satışlar. Takip..
  8. A

Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! Bu konunun bu hale geleceği gerçekten belliydi,çünkü maalesef bizim tartışma usulümüz konuyu mecrasından saptırıp kendi isteğimiz doğrultusunda yönlendirmek.Milleti koyun sürüsüne benzetmek,işi makarna kömüre kadar vardırmak.bunların akaryakıt zamları veya...
  9. A

Ünlü Programda Türkiye'ye Hakaret Yağdı

Ynt: Ünlü Programda Türkiye'ye Hakaret Yağdı Bu kadar sinir-stres yapmaya gerek yok.Bizim televizyoncularımız da gidip İrlandadan aynı şekilde yayın yapsınlar..
  10. A

E-bay'dan Alışveriş Yapanlar

Ynt: E-bay'dan Alışveriş Yapanlar Takip..
  11. A

Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! ŞOK! BENZİN FİYATLARI 14148 KAT ARTTI Son 20 yılda hızla yükselen akaryakıt fiyatları, otomobil sahiplerini kontak anahtarını çevirirken bir kez daha düşünmeye itiyor. 1983-2002 yılları arasında, 45 litrelik bir otomobil deposunun süper benzinle...
  12. A

Ebay'den Alışveriş Yapmak İçin Gerekli Tüm Bilgiler; Resimli ve Detaylı Anlatım

Ynt: Ebay'den Alışveriş Yapmak İçin Gerekli Tüm Bilgiler; Resimli ve Detaylı Anlatım Takip.. güzel konu
  13. A

Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı Kenan bey paylaşımınız için teşekkürler.Acaba bu malum sitedeki satıcıya ulaşabileceğimiz bilgiler mevcutmu?Paylaşırsanız sevinirim..
  14. A

Satılık - 1987 Model Defender (215.000 Km.)

Ynt: Satılık - 1987 Model Defender (215.000 Km.) Takip..
  15. A

Defendere Port Bagaj Yapımı

Ynt: Defendere Port Bagaj Yapımı Takip..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,025
Kayıtlı Üye Sayımız
166,769
Kaydolan Son Üyemiz
enesakbb1

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri