Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Gezenbilir ailesi.
2016 Nissan Navara aldım 3 hafta oldu lakin bu hafta sonu araziye çıkma şansım oldu. Aracımda bf goodrich 285/75r16 lastik var ama arazide çok ses yapıyor en ufak çukurda küt küt vuruyor lastik basıncını 30 psi a kadar düşürdüm nispeden düzeldi. Sizin teçrübenizden...
Ynt: Toyota vx 80 parça
ya hasan abi sana birşey sorayım nede olsa aracın eski sahibi sensin ben aracımı ya 96-2001 modelleri arası vx 80 araç ile yada vx 100 ile değiştirmek istiyorum sen olsan değiştirirmiydin ve senin fikrin nedir.
hasan abi evt gerçekten çok güzel araç hiç yıpramamış. Tabiki siz aracı kullanırkande hiç yormamışsınız. şuanda gözüm gibi bakıyorum.
RedlinE bey ya bu benim stepne işine nasıl çözüm bulacağız ben iyice bu işe kafayı taktım. tuğsan nickli arkadaşımız yaptırmış sanırım orjinal tamponuna stepne demiri ona sorsakmı.
RedlinE ve cihan bey sizlere çok teşekkür ederim ilginiz ve beni bilgilendirdiğinizden dolayı birde bu tampona bağlı olan stepne taşıyıcıdan ikinci el arkadaşlardan satmak isteyen olursa beni bilgilendirirseniz çok memnun kalırım. iyi günler
cihanülker evet bu şekilde ama ben eski tamponuma bağlamak istiyorum yeniden tampon yaptırmak bana biraz külfiyetli olacak bu stepne taşıyıcısını eski tamponuma monte ettirme imkanı varsa benim için muhteşem olacak.
bu stepne taşıyıcı arka tampona bağlanıyor benim istediğimde bu tür ama bana arka tamponla beraber satıldığını söylemişti ahmet bey antalyada.
cihan bey bunu ankara istanbul vb. yani türkiyede yapan kişiler yokmu. olsa bir işkolu olmazmı sizin düşünceniz. hemde ingiltere ile vede vefalı dost ile uğraşmazdık. ;)
peki nekadar tuttu ve benim araç için getirttire bilirmiyiz birde monte işini nerede yaptırabiliriz. bu konudada bilgilendirirseniz çok memnun kalırım. şimdiden çok teşekkürler.
s.a RedlinE arkadaşım şu stepne taşıyıcı olayını halledebildinmi hallettiysen bendede bu proplem var yardımcı olursan sevinirim...