asipatron kullanıcısının son içeriği

1. asipatron

2016 Nissan Navara Bf Goodrich 285/75r16 Hava Basıncı

Merhaba Gezenbilir ailesi. 2016 Nissan Navara aldım 3 hafta oldu lakin bu hafta sonu araziye çıkma şansım oldu. Aracımda bf goodrich 285/75r16 lastik var ama arazide çok ses yapıyor en ufak çukurda küt küt vuruyor lastik basıncını 30 psi a kadar düşürdüm nispeden düzeldi. Sizin teçrübenizden...
  2. asipatron

Toyota vx 80 parça

Ynt: Toyota vx 80 parça ya hasan abi sana birşey sorayım nede olsa aracın eski sahibi sensin ben aracımı ya 96-2001 modelleri arası vx 80 araç ile yada vx 100 ile değiştirmek istiyorum sen olsan değiştirirmiydin ve senin fikrin nedir.
  3. asipatron

Toyota vx 80 parça

Ynt: Toyota vx 80 parça hasan abi evt gerçekten çok güzel araç hiç yıpramamış. Tabiki siz aracı kullanırkande hiç yormamışsınız. şuanda gözüm gibi bakıyorum.
  4. asipatron

Toyota vx 80 parça

Ynt: Toyota vx 80 parça İNŞALLAH mücahit bey çabuk yaparsınız..
  5. asipatron

Toyota vx 80 parça

Ynt: Toyota vx 80 parça RedlinE bey ya bu benim stepne işine nasıl çözüm bulacağız ben iyice bu işe kafayı taktım. tuğsan nickli arkadaşımız yaptırmış sanırım orjinal tamponuna stepne demiri ona sorsakmı.
  6. asipatron

Toyota vx 80 parça

Ynt: Toyota vx 80 parça hımmm keyf yapıyor yani
  7. asipatron

Toyota vx 80 parça

Ynt: Toyota vx 80 parça CİHAN BEY ALDIĞIM DUYUMLARA GÖRE SENDE TAMPON VARMIŞ STEPNE DEMİRİ İLE BİRLİKTE DOĞRUMUDUR.
  8. asipatron

Toyota vx 80 parça

Ynt: Toyota vx 80 parça RedlinE ve cihan bey sizlere çok teşekkür ederim ilginiz ve beni bilgilendirdiğinizden dolayı birde bu tampona bağlı olan stepne taşıyıcıdan ikinci el arkadaşlardan satmak isteyen olursa beni bilgilendirirseniz çok memnun kalırım. iyi günler
  9. asipatron

Toyota vx 80 parça

Ynt: Toyota vx 80 parça cihanülker evet bu şekilde ama ben eski tamponuma bağlamak istiyorum yeniden tampon yaptırmak bana biraz külfiyetli olacak bu stepne taşıyıcısını eski tamponuma monte ettirme imkanı varsa benim için muhteşem olacak.
  10. asipatron

Toyota vx 80 parça

Ynt: Toyota vx 80 parça bu son resimdeki tampona bağlı olan stepne taşıyıcıdan bahsediyoruz değilmi. sizdeki bu stepne taşıyıcımı ikinci ele çıkacak
  11. asipatron

Toyota vx 80 parça

Ynt: Toyota vx 80 parça bu stepne taşıyıcı arka tampona bağlanıyor benim istediğimde bu tür ama bana arka tamponla beraber satıldığını söylemişti ahmet bey antalyada.
  12. asipatron

Toyota vx 80 parça

Ynt: Toyota vx 80 parça cihan bey bunu ankara istanbul vb. yani türkiyede yapan kişiler yokmu. olsa bir işkolu olmazmı sizin düşünceniz. hemde ingiltere ile vede vefalı dost ile uğraşmazdık. ;)
  13. asipatron

Toyota vx 80 parça

Ynt: Toyota vx 80 parça inş. mahul bir fiyata halleresiniz bizde sebebleniriz ;D birde araca monteli resmi varsa paylaşırsanız sevinirim.
  14. asipatron

Toyota vx 80 parça

Ynt: Toyota vx 80 parça peki nekadar tuttu ve benim araç için getirttire bilirmiyiz birde monte işini nerede yaptırabiliriz. bu konudada bilgilendirirseniz çok memnun kalırım. şimdiden çok teşekkürler.
  15. asipatron

Toyota vx 80 parça

Ynt: Toyota vx 80 parça s.a RedlinE arkadaşım şu stepne taşıyıcı olayını halledebildinmi hallettiysen bendede bu proplem var yardımcı olursan sevinirim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,915
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri