Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar iyi günler. Bende ankaradan doğru yola çıkıp antalya kalkana tatile gideceğim. Sizce yol güzargahı en iyisi hangisi? Birde yolda çok çevirme oluyor mu? Radar vs kaç km hızla gitmek lazım? Yollar çok mu virajlı? Gezilecek yerler nereler? Bilenlerden bilgi almak istiyorum. İyi forumlar...
Arkadaşlar iyi günler. Bende ankaradan doğru yola çıkıp antalya kalkana tatile gideceğim. Sizce yol güzargahı en iyisi hangisi? Birde yolda çok çevirme oluyor mu? Radar vs kaç km hızla gitmek lazım? Yollar çok mu virajlı?
Birçok kategoride olduğu gibi, strateji oyunlarında da yüzlerce çeşit var. Fakat oynarken keyif alacağınız en beğenilenleri sizler için listeledik. Listemizde yer verdiklerimizin neredeyse hepsi, birçok bilgisayarda açılabilecek düzeyde. Bunun nedeni ise tasarlanan oyunları çok fazla grafik...
Keşke bizde gidip görebilseydik. Festival tarzında filmleri çok seviyorum. İzlerken aşırı derece de keyif veriyorlar bana.
Bende bu listeyi buldum: Festival Filmleri: En İyi 40 Sanat Filmi (2020 Güncel Liste) | Paratic En iyi festival filmleri yer alıyor listede göz atmanızı tavsiye ederim.
Bende borsadayım konuyu görünce foruma yazmak istedim. Çok deneyimli olmasam da bir iki bir şeyler biliyoruz. Borsayı da ben buradan canlı olarak takip ediyorum. Fikir alışverişlerine açığım herkese bol kazançlar.
Varsayalım ki dünya eşi benzeri görülmemiş bir tehdit altında. Kolluk kuvvetlerinin gücü yetersiz kalıyor ve siz çaresizce ölümü beklemeye başlamışsınız. Ama o da ne! İnsanüstü yetenekleri ile bir kahraman beliriyor ve yalnızca sizi değil, tüm evrenin geleceğini kurtarıyor. Bende süper kahraman...