asperger_hhs kullanıcısının son içeriği

1. A

Ahşap Kano imalatı

Ynt: Ahşap Kano İmalatı planların paylaşımı ya da saatısı söz konusu olabılır mı?
  2. A

Gezenbilir Malatya Grubu

Ynt: Gezenbilir Malatya Grubu adım HASAN HÜSEYİN öğretmenim kucuk, uygun fiyatlı, malatya sınrları ıcınde bakım ve yedek parca sıkıntısı cekmeyeceğim bir model (arastırma asamasındayım) bulabilirsem ki tavsiyelerinizi de beklerim. 10-12 bın butcem var. malatyalı off-road cılara katılabılırım ıns...
  3. A

Öğrenmek İstiyorum

Ynt: Öğrenmek İstiyorum ya benım msn de suan bır sorun var galıba çözmeye çalışıyorum.
  4. A

Öğrenmek İstiyorum

Ynt: Öğrenmek İstiyorum kardes benım msn hasan.hasret@hotmail.com eklersen sevınırım. bu konuda bılgılı bır arkadasa ıhtıyacım var. hem hemserım hem de aradığım ractan anlayan bırı ıle rakladas benı cok memnun eder.
  5. A

Öğrenmek İstiyorum

Ynt: Öğrenmek İstiyorum işi bilen yaparsa beğenmemek mumkun mu ? valla 20 butcem mumkun değil elımdekı arac 7-7 bucuk ancak uzerıne kredı cekeceğim. ort 4-5bın cekebılırım sanırım. daha sonraları belkı dusunebılırım daha guzel bır arac sanırım.
  6. A

Öğrenmek İstiyorum

Ynt: Öğrenmek İstiyorum gokhan kardes ben de alayım bıt vıtara olma mı yaw :) su senın arkadasının arabası cok mu para ıster kı ? benım uno 70sx var.onu satıp vıtara alacağım inş. bu rada ordu nun neresındensın. ben merkez ŞAHİN ailesindenım...
  7. A

Öğrenmek İstiyorum

Ynt: Öğrenmek İstiyorum eğer o kadar bağımlılık yapacaksa ben razıyım aracları cok severım doğal olarak arcın benı kendısıne bağlamasını isterım :)
  8. A

Öğrenmek İstiyorum

Ynt: Öğrenmek İstiyorum vanda bırtane suzukı vıtara var meslektasım alıconun yesıl 2001 o ısıne yarar 2001 e butcem yetmez galıba ama yıne de sorayım nasıl bişey arac fıyt ne ıstıyor? (bır de kullanıcı adınız 5234 ıle bıtıyor en sevdiğim sayılar cunku bırı memleketım bırı en sevdiğim sehır...
  9. A

Öğrenmek İstiyorum

Ynt: Öğrenmek İstiyorum cevaplayan arkadaslara tesekkur ederım ... 16 v olduğunu nerden bılebılırım kı ılanlarda genelde yazılmıyor. dediğim paraya sız ısın ustalarından bılındık arac varsa da dusunebılırım. malatya ya cok uzak olmamak ama ıst ve eskısehır ve ızmır benım ıcın ayrıcalıklı...
  10. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu BEN HASAN HUSEYIN 26 YAŞINDA ÖĞRETMENIM ARAZI ARACLARINI HEP MERAK ETMISIMDIR AMA SIMDI DAH AYAKINIM BIR VITARA ALAMK ISTIYORUM ALINCA INS DAHA COK SOHBETLERIMIZ OLUR :)
  11. A

Öğrenmek İstiyorum

merhabalar, suzukı vıtara 3 kapı araclar dıkkatımı cektı. japon uretımler sağlam motor demek tabı bakımlı olursa . arastırmaya calısıyorum. ama benım fazla butcem yok 10-11 bın e 90yada 92 modeller goze carpıyor. ben aracı sehır ıcı kullanacağım bazende zor olmayan arazıye cıkabılırım arazıde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR