atcg kullanıcısının son içeriği

1. A

2004 - 2005 Grand Vitara Fiyatları Ve İşletim Maliyetleri Hk.

Japon konusu bende de ağırlıklı olduğu için konuyu Vitara forumlarında açtım. Aslında en makulu çift kabin 4X4'ler, fakat Istanbul'un merkezlerinden birinde yaşıyorum ve otopark sorunları. Peki vitara'ların 2. El fiyatları mevsimsel olarak tatil aylarında olduğumuz için mi yüksek, yoksa genelde...
  2. A

2004 - 2005 Grand Vitara Fiyatları Ve İşletim Maliyetleri Hk.

Selamlar; Forumda baktım güncel bilgi göremedim, atladıysam özür dilerim. Link verirseniz yada tavsiyede bulunursanız çok sevinirim. Kısaca kendimden ve amacımdan bahsedeyim; motosiklet geçmişim var ve şu an ktm 990ADV kullanıyorum amacım onu satıp üzerine bir miktar ekleyip eş + 2 çocuk...
  3. A

Grand Cherokee/ Vitara Tercihi

Hatalı başlık altına yazmışım silemedim, silinmesini rica ediyorum.
  4. A

Grand Cherokee/ Vitara Tercihi

Selamlar; Forumda baktım güncel bilgi göremedim, atladıysam özür dilerim, link verirseniz yada tavsiyede bulunursanız çok sevinirim. Liberty 3.7 ve grand Vitara 2.0 arasında gidip geliyorum. Kriterlerim 2003 -2005 model, benzinli otomatik, geçmişi belli, 4 kapı olması yönünde. Bütçe 50-60.000...
  5. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar; Cem ben, bilişim sektörü yaş 44 Ailece Hem motosiklet hemde taze 4X4 ile doğa aşığııyız, Istanbul'dan selamlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri