atekinsoy kullanıcısının son içeriği

1. atekinsoy

KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Görselleri

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Görselleri 13.30.2011 tarihine ait resimler. Organizasyon katılımı beklenenin altında oldu, biraz reklam eksiğimiz vardı, az katılıma rağmen çok eğlenceliydi. ;) Birkaç video http://www.youtube.com/watch?v=ek2xXJf5FOE...
  2. atekinsoy

Almayı Düşündüğüm Defender

Defender 1989 model 2.5 LPG AÇIKLAMASI TÜM MOTOR VE YÜRÜYEN AKSAMI KAYSERİ OTOKAR SERVİSİNDE ŞUAYİP USTA TARAFINDAN YAPILMIŞTIR.CAMEL TROPY RENGİNE BOYANMIŞ 6 ADET SİS FARI TAKILMIŞTIR.LPG MEVCUT VE RUHSATA İŞLİDİR.İÇ DÖŞEME (TAVAN-TABAN)VE KOLTUKLAR YENİLENMİŞTİR.11+1 KİŞİLİKTİR.2011...
  3. atekinsoy

1989 Defender için Puma Motor Değişim

Ynt: 1989 Defender için Puma Motor Değişim konuyu detaylı bir şekilde araştırıyorum, cevap alınca forumda paylaşacağım.
  4. atekinsoy

Ynt: 1989 Defender için Puma Motor Değişim verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.
  5. atekinsoy

Kayseri Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Kayseri Grubu Serbest Muhabbet Köşesi aynen katılyıorum kardeş.
  6. atekinsoy

Ynt: 1989 Defender için Puma Motor Değişim motoru satan firmayla görüşmem şu şekilde oldu -------Original Message------- V-184 MOTOR KOMPLE (SERVİS AMAÇLI) 130 PS 2001/- Motor hakkında 1-1989 model düz 2.5 dizel Land Rover defender' a bu motoru takabilirmiyiz? 2-ruhsat değişikliği konusunda...
  7. atekinsoy

Sahibinden Tertemiz Disko

Ynt: Sahibinden Tertemiz Disko aracın resimleri nerede?
  8. atekinsoy

Satılık DEFENDER 110

Ynt: Satılık DEFENDER 110 aracın özelliklerini, nelerelerini yaptırdığınızı, eksiiklerini, motorun durumunu daha detaylı yazabilir misiniz?
  9. atekinsoy

Puma Operasyonu Başladı :)

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) "sword7" hayırlı uğurlu olsun kardeş, bol çamurlu günler ::)
  10. atekinsoy

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni gelen arkadaşlar, hoş gelmiş sefalar getirmişler :)
  11. atekinsoy

Gezenbilir Kayseri Grubu

Ynt: Gezenbilir Kayseri Grubu Ad - Soyad: Ahmet Tekinsoy Doğum Tarihi ve Yeri: - Altındağ / Ankara Memleket: Kırşehir Semt: İldem / Melikgazi İlgi Alanı: Land Rover Defender
  12. atekinsoy

Ynt: 1989 Defender için Puma Motor Değişim okudum zaten, konuyu yakından takip ediyorum, ama "sword7"' nin aracına taktırdığı motor ile aynı değil bu motor
  13. atekinsoy

Yeni Aracımız 95 Model 110 300 TDİ..

Ynt: Yeni Aracımız 95 Model 110 300 TDİ.. yeni aracınız hayırlı olsun, maliyeti ne kadar oldu?
  14. atekinsoy

1989 model 2.5 düz dizel defender araç için aşağıdaki motoru monte edebilirmiyiz? şaftıda değiştirmemiz gerekir mi? V-184 MOTOR KOMPLE 2.4 (SERVİS AMAÇLI) 100PS - 120PS 2001/-
  15. atekinsoy

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri 1992 model ve yukarısı olsun istiyorum, kendim kapalı kasaya çevireceğim :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri