avciavci003 kullanıcısının son içeriği

1. avciavci003

Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010)

Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010) Ya fotograf ve videolar geldikçe bu gezinin ne kadar mükemmel bir şey olduğu daha açık bir şekilde belli oluyor,bu organizasyonun yenisini büyük merakla bekliyorum emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim
  2. avciavci003

Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010) bu güzel gün için bu kadar foto ve video az değilmi
  3. avciavci003

Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010) Resimleri dört gözle bekliyoruz
  4. avciavci003

Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010) Mükemmel bir geziydi emeği geçen herkese teşekkürler
  5. avciavci003

93 Suzuki Vitara Diferansiyel Kovanı ?..

Ynt: 93 Suzuki Vitara Diferansiyel Kovanı ?.. Sevgili arkadaşlar göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederim.Araçın kovanında hiç bir problem yokmuş kendini sevis zanneden fakat hiç bir şeyden anlamayan bir yerin hatasısından kaynaklanan bir durum vardı iyiki bu aracı almışım diğer aracıma hiç...
  6. avciavci003

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu slm ben Ahmet balık avı ve doğa tutkunuyum.Özellikle tatlı bu balık avcılığı hobim avukatım ve ilk kez 4x4 suziki vitara sahibiyim sizlerden çok yardım alacağım ümidiyle hepinize sevgiler sayğılar
  7. avciavci003

93 Suzuki Vitara Diferansiyel Kovanı ?..

Sevgili arkadaşlar sitenize bu itibariyle üye oldum.Daha önceden de arasıra takip ediyordum.Yaklaşık olarak 1 ay kadar önce 93 model Suzuki vitara 5 kapı satın aldım.Ancak araç mı satın aldım dertmi bilemedim.Alır almaz önce 4 adet amassörünü değiştirdim daha sonra baskı balatasını...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri