avebe kullanıcısının son içeriği

1. avebe

citroen nemo Combi Plus SX 1.4 HDİ

Ynt: Citroen Nemo Combi Plus Sx 1.4 Hdi Nemoda çip konusunu bilen ya da yaptırmış olan varmı..
  2. avebe

Hyundai Tucson Yakıt Tüketimi

Ynt: Hyundai Tucson Yakıt Tüketimi İlana ulaşamadım.
  3. avebe

Pajero 2.5 Td , Daihatsu Feroza 1.6 Sx , Suzuki 1.6 Jlx

Ynt: Pajero 2.5 Td , Daihatsu Feroza 1.6 Sx , Suzuki 1.6 Jlx Parça bulunurluğu ve parça fiyatı konusunda bir sıkıntı yaşadınızmı.Boşverin klimayı rüzgarın keyfi başkadır :)))
  4. avebe

Ynt: Pajero 2.5 Td , Daihatsu Feroza 1.6 Sx , Suzuki 1.6 Jlx :)) Parça bulunurluğu ve parça fiyatı konusunda bir sıkıntı yaşadınızmı.Boşverin klimayı rüzgarın keyfi başkadır :)
  5. avebe

Ynt: Pajero 2.5 Td , Daihatsu Feroza 1.6 Sx , Suzuki 1.6 Jlx Yeni aldınız sanırım.Memnunmusunuz araçtan.Kullanım yakıt vs. durumu nasıl sizce.
  6. avebe

Tavsiyeleriniz Benim İçin Çok Değerli.

Ynt: Tavsiyeleriniz Benim İçin Çok Değerli. Benim istediğim tam offroad tarzı değil...Linkteki gibi bişey düşünüyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-boyasiz-orjinal-160-binde-suzuki-vitara-odesa-jeep-ten-171987760/detay
  7. avebe

Ynt: Tavsiyeleriniz Benim İçin Çok Değerli. Bülent bey çift kabin hiç düşünmemiştim..Sanki yakıt olarak çift kabin daha fazla sarfiyatlı olur gibi geliyor bana
  8. avebe

4x4 Jip

Ynt: 4x4 Jip Benim fikrimce eğer imkan ve bütçe elveriyorsa,ki elveriyor gibi görünüyor.Günlük kullanım için ayrı düşünüp 20-30.000 tl sine tam bir arazi aracı almalısınız.Yolda da yolu.Arazide araziyi hissedersiniz......Arazi kıskanç eş gibidir...Kuma istemez..Sağlıcakla kalın
  9. avebe

Ynt: Tavsiyeleriniz Benim İçin Çok Değerli. Temizini ve sıkıntısızını bulmak daha öncelikli benim için
  10. avebe

Ynt: Tavsiyeleriniz Benim İçin Çok Değerli. Dostum,bende 3 kapı ile 5 kapı arasında çok gittim geldim.3 kapı sanki daha şirin ama tabiiki bir de bagaj meselesi var.Arkaya bir römork takar meseleyi hallederim diyorum.
  11. avebe

Günlük kullanım ve kısmen gezi,tekne taşıma vs. için bir 4x4 araştırıyorum.Karara varmış değilim.Sanırım bu gidişle de kafa daha da karışacak.15-20.000 civarı bir bütceyle ne yapabilirim. Linkteki araç için fikriniz nedir...
  12. avebe

Ynt: Pajero 2.5 Td , Daihatsu Feroza 1.6 Sx , Suzuki 1.6 Jlx Teşekkür ederim..iyi akşamlar
  13. avebe

Ynt: Pajero 2.5 Td , Daihatsu Feroza 1.6 Sx , Suzuki 1.6 Jlx Şu an en çok Suzuki vitara jlx 1.6 tek kapılar üzerinde yoğunlaştım diyebilirim.Daha önce bir çok yerde bu modelin uygunluğu konusunda bir çok tavsiyeye rastladım.Sonuçta bende daha çok asfalt kullanımı olacak.Ancak marka ve modeller...
  14. avebe

Ynt: Pajero 2.5 Td , Daihatsu Feroza 1.6 Sx , Suzuki 1.6 Jlx Benim offroad gibi bir amacım yok,kısmen günlük kullanım,hafta sonu gezinti,biraz da sahile tekne getir götür olabilir.Ama seçenek ve kriterler o kadar çok ve karmaşıkki işin içinden çıkamadım açıkcası.10.000-20.000 aralığında...
  15. avebe

13-16.000 tl aralığında bir arazi aracı düşünüyorum.Bunlar gözüme çarptı ancak kıyaslamasını yapacak kadar modeller hakkında teknik bilgiye sahip değilim... Ya da bu aralıkta sizin tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri