aviator310 kullanıcısının son içeriği

1. aviator310

skystar lastik seçimi

Ynt: skystar lastik seçimi Selamlar zannedersem lastiklerinizi değiştirmişsinizdir ama :) Kardeşime de bir skystar aldık ve lastikleriyle başladık işe daha iki gün önce Marshall KL 71 245/75 R16 lastik taktık. Bir çok lastik sitesinde karşılaştırma programları var ben onlardan baktım ve 265/70...
  2. aviator310

NİSSAN PİCK-UP neden yok başlıklarda

Ynt: NİSSAN PİCK-UP neden yok başlıklarda Moderatörlerin dikkatine ayrı başlık istiyoruz :)
  3. aviator310

Donanımlı Cherokee 5.2 1997 model satıyorum.

Ynt: Donanımlı Cherokee 5.2 1997 model satıyorum. SATILDI...
  4. aviator310

Ynt: Donanımlı Cherokee 5.2 1997 model satıyorum. Güncel
  5. aviator310

Ynt: Donanımlı Cherokee 5.2 1997 model satıyorum. İmalatı yapan arkadas sadece bir tane yapabildi maalesef sonra da off-road camiasından koptu.
  6. aviator310

Severek yaptığım ve kullandığım Cherokee'mi satıyorum. İlginen arkadaşlar gerekli bilgilere aşağıdaki linkten ulaşabilir. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-off-road-donanimli-cherokee-58116846/detay/
  7. aviator310

Satılık Bridgestone Dueler Mt 225/75/16

Ynt: Satılık Bridgestone Dueler Mt 225/75/16 Koray bey geç oldu ama yardım için teşekkürler:)
  8. aviator310

5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım

Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım Selamlar bende de 5.2 G.C var. Sıralı sistem lpg var ve son verilerle ve son günlerde iki depoda denedim. 52 litre lpg ile 240 km. Yani 100 km de 21.6 litre. İstanbul içi beylikdüzü havaalanı arası sürekli trafikte ve kullanma seklide hiç de yumuşak...
  9. aviator310

Grand Cherokee ZJ'lerde Off-road Tavan Sepeti

Ynt: Grand Cherokee ZJ'lerde Off-road Tavan Sepeti
  10. aviator310

Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ Kusuruma bakmayın evet şimdi hatırladım. Evet Ergun abi göbekli olan dı değil mi:)
  11. aviator310

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ Teşekkürler. Sizinki de çok hoşuma gidiyor. Gezide de gözüm sizdeydi ama tanışamadık. Özellikle tampondaki farlar. Tesisatı çektik ama farları takmayı yetiştiremedik. Bir kaç gün içinde o da olacak inşallah :)
  12. aviator310

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ Ve Ergun abi, resimleri oradan çekmedim yeni bir yol açmışlar yangın için babadağın altında ölüdenizin üzerinde daha bu sene açılmış oraya biraz gidebildim. Kelebek vadisine kadar gitsem daha güzel olacaktı ama içişleri...
  13. aviator310

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ Evet onu unuttum değil mi :) Yüksekliği fazla geldi biraz indirdik ne yapalım İç işleri bakanı binerken zor oluyormuş .:)
  14. aviator310

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ Eh bu kadar olmuşken biraz daha gezeyim dedim ve yola çıktım; soluğu ölüdenizde aldım :) Oraya kadar gitmişken biraz da tırmanayım dedim ve işte bu manzara çıktı... Vee bu daa... ee bu daa güzel... Son...
  15. aviator310

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ Ergun abi, Serkan ve Alpaslan'a biraz takılınca bir de port bagajım oldu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,962
Kaydolan Son Üyemiz
seydabilir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR