Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: skystar lastik seçimi
Selamlar zannedersem lastiklerinizi değiştirmişsinizdir ama :) Kardeşime de bir skystar aldık ve lastikleriyle başladık işe daha iki gün önce Marshall KL 71 245/75 R16 lastik taktık. Bir çok lastik sitesinde karşılaştırma programları var ben onlardan baktım ve 265/70...
Severek yaptığım ve kullandığım Cherokee'mi satıyorum.
İlginen arkadaşlar gerekli bilgilere aşağıdaki linkten ulaşabilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-off-road-donanimli-cherokee-58116846/detay/
Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım
Selamlar bende de 5.2 G.C var. Sıralı sistem lpg var ve son verilerle ve son günlerde iki depoda denedim. 52 litre lpg ile 240 km. Yani 100 km de 21.6 litre. İstanbul içi beylikdüzü havaalanı arası sürekli trafikte ve kullanma seklide hiç de yumuşak...
Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ
Teşekkürler. Sizinki de çok hoşuma gidiyor. Gezide de gözüm sizdeydi ama tanışamadık. Özellikle tampondaki farlar. Tesisatı çektik ama farları takmayı yetiştiremedik. Bir kaç gün içinde o da olacak inşallah :)
Ve Ergun abi, resimleri oradan çekmedim yeni bir yol açmışlar yangın için babadağın altında ölüdenizin üzerinde daha bu sene açılmış oraya biraz gidebildim.
Kelebek vadisine kadar gitsem daha güzel olacaktı ama içişleri...
Evet onu unuttum değil mi :) Yüksekliği fazla geldi biraz indirdik ne yapalım İç işleri bakanı binerken zor oluyormuş .:)
Eh bu kadar olmuşken biraz daha gezeyim dedim ve yola çıktım; soluğu ölüdenizde aldım :)
Oraya kadar gitmişken biraz da tırmanayım dedim ve işte bu manzara çıktı...
Vee bu daa...
ee bu daa güzel...
Son...
Ergun abi, Serkan ve Alpaslan'a biraz takılınca bir de port bagajım oldu...