avlika kullanıcısının son içeriği

1. A

Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual

Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual bana hala gelmedi avlik@ttmail.com tekrar yollarsaniz cok sevinirim.. cok isime yarayacak
  2. A

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...
  3. A

Sizce Hangisi: Grand Cherokee'mi CJ-5'mi?

Ynt: Sizce Hangisi: Grand Cherokee'mi CJ-5'mi? elbette cj-5... dagda kullan.. bayirda kullan... kisin tentesini tak , yazin ac sehirde kullan... pufur pufur...ABS, kilit, o sensor bu sensor, yok sanzuman yok motor, 33 takmak icin debelenmek yok... bu dertler yok :) Melih :)
  4. A

Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual ok tesekkurler
  5. A

Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual bekliyorum tesekkurler
  6. A

CJ 5 HARD TOP KONUSUNA NOKTA ARTIK

Ynt: CJ 5 HARD TOP KONUSUNA NOKTA ARTIK son resimdeki hardtoptan ben alirim... Camlar dahil 1500 veririm...
  7. A

Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual bana gelmedi :( avlik@ttmail.com tekrar yollarsaniz cok sevinirim
  8. A

cj elektronik ateşleme

Ynt: cj elektronik ateşleme elektronik atesleme set olarak var mi elinizde hala?
  9. A

Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual bu belgeden ben de alabilir miyim zahmet olmaz ise; avlik@ttmail.com
  10. A

xj kasa model secımı

Ynt: xj kasa model secımı XJ de 91-92 model motor yonunden kuvvetlidir...sanzuman olarak sizi uzmez... temiz bakimlisini bulursaniz omur boyu kullanirsiniz... yakit olarak 2.0 benzinli bir aracin yaktigini lpg ile yakarlar...
  11. A

XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?..

Ynt: XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?.. Hortlatmaya devam edeyim... Otomobiller bize hizmet ediyor olabilirler... Bu bolumdekilerin cogu araclarini cocuklari gibi seviyorlar... Bunun baslica sebebi belki bir hayalin pesinden gitmek olarak aciklayabilirim... Ben ortaokuldan beri 4X4 lere ozellikle Jeep...
  12. A

cherokee 2,1 DİZELnasıl bir araçtır alınırmı?

Ynt: cherokee 2,1 DİZELnasıl bir araçtır alınırmı? bu motor renault 4 silindirdir... neden bunu almak istiyorsunuz ki... piyasasi yoktur... aracin durumuna gore bir fiyat belirlenir.. XJ piyasas tutulan motor olan 4.0 uzerinedr
  13. A

Yükseltme Kiti Almadan Nasıl Yükseltme Yapılır?

Ynt: Yükseltme Kiti Almadan Nasıl Yükseltme Yapılır? XJ takip... nihayet bir muhendis el atti konulara...Nefis bir paylasim olmus....Dediginiz gibi ayna mahruti oranlarini bile bilmeyen adamlar yukseltme yapiyor Turkiye'de...
  14. A

Satılık Hella comet 500 ve 700 FF sis farı

Ynt: Satılık Hella comet 500 ve 700 FF sis farı hayirli satislar Mert.. :)
  15. A

Mehmet Amcanın Gezi Macerası

Ynt: Mehmet Amcanın Gezi Macerası guzel bir kurgulama... son bir yildir sitenin ustune olu topragi serilmis gibi...en cok ilgi ceken araclar bolumunde bile yeni konu veya mesaj yok gibi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

SON KONULAR

Geri