aybarsfr kullanıcısının son içeriği

1. aybarsfr

SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz.

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. devamı
  2. aybarsfr

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. 1987 chevrolet suburban
  3. aybarsfr

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. 87 ve 89 un broşürleri var bende onların adresini gönderiyorum http://www.oldcarbrochures.org/index.php/NA/GM-Trucks-and-Vans/1987_Trucks_and_Vans/1987-GMC-V-Jimmy-Suburban http://www.lov2xlr8.no/brochures/chevy/89s/89s.html burda resimler biraz bozuk...
  4. aybarsfr

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. legeris'ten fotoğraf gelmiyor ama izniyle ben bir iki fotoğrafını yüklüyorum Subarbanın.
  5. aybarsfr

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. estağfurullah Kahraman, her zaman beklerim. kamyonet ruhsatı çıktysa kapalı kasa kamyonet olması lazım, vergisi ağırlığa bağlı olarak giriyor. ama muhtemelen en düşükten girer, 186 diye biliyorum altı aylık ben geçende ödedim, trafik sigortası ise 06...
  6. aybarsfr

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. legeris, bugun senin suburbanı gördüm muayeneye giderken , maşallah çok diri çok beğendim nazar değmesin :D iverikte döşemecinin önündeydi
  7. aybarsfr

1990 blazer K-5 yardım

Ynt: 1990 blazer K-5 yardım yok karbüratörlü değil, 4300 vortec motorlarda 85-91 arasında üretilen motorlar tek nokta enjeksiyonlu, 91 den sonra üretilenler çok nokta enjeksiyonlu. bilgili olmaması muhtemel. orjinal motor olduğunu farzederek konuşuyorum.
  8. aybarsfr

1990 blazer K-5 yardım

Ynt: 1990 blazer K-5 yardım merhabalar. daha önce S-10 kullanmadım. blidiklerimi söyliyim ama kullanıcı tecrübesi olmayacaktır, yine faydalı olursa ne mutlu bana. Forumda Blazer S-10 kullananlar var onlara da danışırsınız. S-10 Türkiye'de 1988 den itibaren sık. ilk o sene çıkan 4.3 V6 motoruyla...
  9. aybarsfr

1990 blazer K-5 yardım

Ynt: 1990 blazer K-5 yardım ben buaracı iki aydır sitede ilanda biliyorum. daha önceden satılıkmıydı bilmiyorum. ama arayıp konuşmakta fayda var. o fiyat fazla zaten ama sen teklifini verirsin muhtemelen baya düşer. tabi aracın motor sşanzuman iyiyse. bir de istanbulda bir restorasyon...
  10. aybarsfr

1990 blazer K-5 yardım

Ynt: 1990 blazer K-5 yardım evet 06 plaka için söylüyorum. ben öyle biliyorum yani. şu ilana baktın mı? bu aracı hiç bilmiyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-chevrolet-blazer-k5-114632155/detay
  11. aybarsfr

1990 blazer K-5 yardım

Ynt: 1990 blazer K-5 yardım ikinci gönderdiğin ilan biraz yanlış. bu araç yanlış hatırlamıyorsam (hatam varsa affola) C-10 pickup tan çevrilme bir araç. Amerikalıların Bonanza dediği araç yani. ankarada bir tanıdığım tarafından yaptırıldı kamyonetten çevrildi, o zaman arkadan iki itişti. dört...
  12. aybarsfr

1990 blazer K-5 yardım

Ynt: 1990 blazer K-5 yardım Blazer k5 diğer düşündüğünüz araçlar gibi kolat alınıp satılan bir araç değil. hemen nakte çeviremezsiniz. hele ilandaki aracı o fiyatlara alırsanız çok daha zor. K5 lerde motor ve yürüyen özellikle önemlidir. kaportası döşemesi ikinci planda gelir. arkadaşımızın da...
  13. aybarsfr

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. anladım Ankara da bir çay içmeye beklerim.
  14. aybarsfr

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. eline sağlık gerçekten çok güzel olmuş. nasip diyelim sana da restorasyon uğraşının zevki nasipmiş. suburban nasipmiş. bende 1980 silverado ve 1986 blazer k5 var. yakın zamanda k5 in kaportası ile uğraşmaya başlıcam. ankarada mısın?
  15. aybarsfr

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. Legeris hayırlı olsun tekrar. çok orjinal ve güzel bir suburban. bu orjinallikte ve özelliklerde suburban bulmak gerçekten zor kıymetini bil. 6.2 dizel motor günümüz şartlarında bence benzinliler dahil serinin en iyi motoru. az sorun çıkartır, az yakar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri