ayko kullanıcısının son içeriği

1. A

Off Road Donanımlı Çok Temiz Vitara - SATILDI

Ynt: Off Road Donanımlı Çok Temiz Vitara - SATILDI Hocam arkadasin cj6 si varda takas olurmuydu acaba.
  2. A

Bursa - İnegöl; Boğazova Karlı Off Road Gezisi (30 Ocak 2011)

Ynt: Bursa - İnegöl; Boğazova Karlı Off Road Gezisi (30 Ocak 2011) yine güzel ve eğlenceli bir gezi ve biz gene yokuz :(
  3. A

gezenbilir ve yiyenbilir kar

Ynt: gezenbilir ve yiyenbilir kar 10 numara 5yıldız olmuş elinize sağlık ;)
  4. A

Kar ve Gezi İnegöl

Ynt: Kar ve Gezi İnegöl temiz ve sakin bir gezi olmuş galiba fotolar için teşekkürler.
  5. A

İstanbul Jeep Gezimizden Fotoğraflar (19 Aralık 2010)

Ynt: İstanbul Jeep Gezimizden Fotoğraflar (19 Aralık 2010) mükemmel bir organizasyondu çok pişmanım kendi aracımla katılmadığıma en kısa zamanda tekrarını bekliyoruz ÜNAL !!!
  6. A

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi Uğur Aykon 79 cj5 4.2 istanbul
  7. A

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi uğur Aykon 79 cj5 4.2
  8. A

Giroff (Giresun Off-Road Kulübü) Etkinliklerinden Seçmeler

Ynt: Giroff (Giresun Off-Road Kulübü) Etkinliklerinden Seçmeler Bir cj sahibi olarak bende orada olmayı isterdim. fotolar cok güzel devamını bekliyoruz. ;D
  9. A

İstanbul'da İlk Kar 23.01.2010 Kemerburgaz ve Civarları

Ynt: İstanbul'da İlk Kar 23.01.2010 Kemerburgaz ve Civarları selamlar olayın içinde balık varsa bende varım arkadaşlar ;D
  10. A

İnegöl Boğazova Yaylası (23-24 Ocak2010)

Ynt: İnegöl Boğazova Yaylası (23-24 Ocak2010) Abi yine coşmuşsunuz, elinize kolunuza ve de tekerleğinize sağlık. En kısa zamanda bizde oralara geleceğiz, öyledeğilmi ATİ79 saygılar. :)
  11. A

Kartepe (18 Ocak 2010)

Ynt: Kartepe (18 Ocak 2010) Ati resimlerin diğerlerinide koysana videolarıda hatta.
  12. A

Kemerburgaz Off - Road Gezisi :) (10 Ocak 2010)

Ynt: Kemerburgaz Off - Road Gezisi :) (10 Ocak 2010) Süpersiniz valla parkur müthiş görünüyor içim gitti .Teşekkürler paylaşım için.
  13. A

Nasıl Ama, Hazır Al Kullan

Ynt: Nasıl Ama, Hazır Al Kullan Bu işin tek zevki yapılmışı al bin git değil.Alırken uğraşıcan, sanayide boğuşucan bunlardan sonra çamura girip emeğinin ve eserinin tadını ve keyifini alıcan diye düşünüyorum nacizane olarak saygılarla.
  14. A

1979 CJ5, Bu da Benim Canavar.

Ynt: 1979 CJ5, Bu da Benim Canavar. kardeşim aracın çok güzelmiş. Satarsan haberim olsun.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR