Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi günler arkadaşlar.daihatsu terios otomatik şanzımana su girme ihtimali varmı.tamire verdiğim şanzımana su girmiş.bu araç dağ tepe gezen sulardan geçen bir araç nasıl su girer anlamadım bu konuda bilgisi olan veya başına gelen varmı saygılar.
slm arkadaşlar 2002 model teriosumun trigeri değişirmi 185000 km de zincir olduğunu söylüyorlar.birde su radyatörü temizlenirmi akıtma veya kaçak yok ön tarafı kirli gibi. saygılar.
Ynt: Otomatik Vites Teriosumda Uğuldama Sesi
insanlara güvenip aracı baktırmadan aldım.eski sahibi mali müşavirmiş cumartesi günü Daihatsu Tezerlere götüreceğim.inş.uygun fiyatlarla atlatırız.
Ynt: Otomatik Vites Teriosumda Uğuldama Sesi
inşallah başka biryerdendir.bendede takıntı var insan arabada herşey dörtdörtlük olsun istiyor.teriosuda yeni aldık çokta sevdim.hayırlısıyla bir göstereyim sonuç ne olacak.
Ynt: Daihatsu Terios Difransiyel Sorun !!!
iyi günler benim teriosumdada bir uğuldama sesi var gaza yüklerndikce dahada artıyor siz ne yaptınız sorunu hallettinizmi saygılar
Ynt: Terios'um İçin Usta Tavsiye Edermisiniz?
tamer bey bende İstanbul samatydayım 2002 model terios aldım tezerleremi götüreyim.fiyatlar uygunmu ilgi nasıl saygılar. bu arada irtibatı koparmayalım benim adım hakan.
arkadaşlar otomatik vites teriosumda uğuldama sesi var gaza yüklendikçe dahada artıyor.şanzumandanmı yoksa difransiyeldenmi.pek anlamıyorum servise götürsem tuzluya malolurmu .bayağı bir üzüldüm bugün.birde araçta desi alarm var dört kapıyı kitliyordu bu sabah kitlemiyor buda ayrı sorun ne...
Ynt: Terios Harika
tamer bey iyi günler siz daha önce teriosunuzun oksijen sensörünü Tezerlerde değiştirmişiniz.arıza lambanız yanıyormuydu.bendede lpg li terios var istanbuldayım.arıza ışığım bugün yandı ne dersiniz saygılar.