aytaç gülcü kullanıcısının son içeriği

1. A

2001 pajero pinin 5k

Ynt: 2001 pajero pinin 5k teşekkürler abi,peki bu gaz kelebeği bütün araçlarda sorunmu oluyor.yoksa kötü kullanmadan gelen bir sorunmu.
  2. A

2.5 TD

Ynt: 2.5 TD merhaba sedat abi,bende şu an için pajeroları inceliyorum,benim amacım av.öyle çok ağır ortamlara gitmiyorum ama bazen kara yakalandığımız oldu.en uzak istanbuldan ankaraya gidiyoruz.motor olarak bana hangi pajeroyu önerirsiniz.birde bu pinin gdı ler diğer pajerolara göre çok...
  3. A

2001 pajero pinin 5k

Ynt: 2001 pajero pinin 5k merhaba, bülent abi.ben de bir arayış içerisindeyim.suziki vitaramı derken pajerolara rastladım.gerçekten türkiyede pek bilinmiyor.ben genelde av için alacağım,benim için yereli olurmu,of road düşünmüyorum.tavsiye edeceğiniz model varmıdır.vereceğim en fazla ücret...
  4. A

suziki vitara 5 kapılı 4*4 hakkında bilgi

Ynt: suziki vitara 5 kapılı 4*4 hakkında bilgi bir de arkadaşlar motor bakımından çekiş olarak ve serilik bakımında 1.6 mı yoksa 2.0 motorlar mı iyidir.yani çamur veya karlı bir ortama gidildiğinde hangi motorun performansı daha iyi olur.ben de vitara almak üzereyim 97 veya 98 olacak gibi...
  5. A

Ynt: suziki vitara 5 kapılı 4*4 hakkında bilgi teşekkürler arkadaşlar,ben öyle aman aman fırlasın istemiyorum,genel de av için arıyorum,istanbuldan ankaraya gidiyoruz en çok.beni toprak yolda ve bazen orman yolunda götürsün yeter.herhalde nivadan kat be kat üstün bir araçtır.
  6. A

VİTARANIN ARAZİDE KUVVETİ

Ynt: VİTARANIN ARAZİDE KUVVETİ hayırlı olsun arkadaşım
  7. A

Ynt: suziki vitara 5 kapılı 4*4 hakkında bilgi vitara hakkında hiç bir bilgim olmadığı için tecrübeli arkadaşların fikrini alamak istedim.o kadar çok konu varki.
  8. A

VİTARANIN ARAZİDE KUVVETİ

Ynt: VİTARANIN ARAZİDE KUVVETİ 98 vitaranın ayıp olmazsa fiyatı ne idi.ben de düşünüyorum da arkadaşım.
  9. A

merhaba arkadaşlar, suziki vitara 5 kapılı 4*4 araç hakkında sizlerden bilgi rica ediyorum.dayanıklılık,performans,yakıt tüketimi hakkında ve yedek parçalarının fiyatları hakkında,şimdiden çok teşekkürler.
  10. A

av ve doğa için nasıl bir defender

merhaba arkadaşlar,ben av ve doğa için orta ayar da işimi görecek bir arazi aracı düşünüyorum,araştırdım büyük ihtimalle en uygun araç defender gözüküyor.geniş ve rahatlığıyla.ladaları da inceledim fakat çok küçük araçlar.sizden bana uygun bir defender için tavsiye rica ediyorum.okuduğum...
  11. A

Av ve Doğada Lada Yeterli Olur mu?

teşekkürler arkadaşım,bende önümüzdeki sezona yatişecek bir araç araştırıyorum işte,bakalım nasip.
  12. A

bilgileriniz için sağolun,biz en fazla 4 kişi gidiyoruz,tabi köpek de oluyor doğal olarak.ben de bu yüzden fikrinizi alıyorum.römörk ile randıman alabilirmiyim bilemiyorum.
  13. A

merhaba arkadaşlar, siteye daha yeni katıldım hepinize selamlar.ben bir avcı olarak arazi aracı almak istiyorum,daha önce renault cliom vardı sattım.benim için acaba niva yeterli olurmu,ben istanbuldan çankırıya ava gidyorum,clio da bagaj sorunu ve tabiki karda sorunlar yaşıyordum,niva...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri