aytar63 kullanıcısının son içeriği

1. aytar63

Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun Demekki 2 paket parası verip 1 paket içicez ne diyelim hayırlısı olsun :D
  2. aytar63

En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz?

Ynt: En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz? Bir dost meclisinde şarkı veya türkü icra edilirken, dinlemek yerine kahkaha ve konuşmalarını dinlemek zorunda kaldığım saygısızlara.
  3. aytar63

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Saygı duyarım ama maalesef bende koyu bir tribüncüyüm. :D FENERBAHÇE ve diğerleri herkese başarılar :D
  4. aytar63

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Sorunun muhatabı ben değilim ki zaten Bu bahane değildi sadece fikrimi söyledim saygılar.
  5. aytar63

Ynt: En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz? Bir etkinlik sırasında tüm harcamaların bir kredi kartından olması ve daha sonra bunun paylaşılması çok doğal. Ancak o kişinin kredi kartını kullanmasındaki amaç sadece para puan kazanmaksa işte buna kızarım :D
  6. aytar63

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Çok doğal bir konuşma oradaki hadi küfür edelim insanlar izlesin gibi bir çalışma yapmamışlar. Her takımda bu tarz taraftar vardır. :)
  7. aytar63

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Tohma kanyonu galiba bu defa buldum :D
  8. aytar63

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Cevapta alamıyoruz hadi hayırlısı ben çatlıyorum neresi burası ya :D
  9. aytar63

Ynt: En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz? Doğru elden birşey gelmiyor bazen :D
  10. aytar63

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Bu bitirici vuruş oldu galiba cevabı sabırsızlıkla bekliyoruz :D
  11. aytar63

Ynt: En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz? Hakem satılmıştı, gol bişeye benzemiyordu, bedavacılar gibi yakıştırmalarda bulunanlarada gıcık oluyorum :D Aynı şey ama açıklama gereği duydum :D
  12. aytar63

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Murat bey biraz geç olacak ama Hayılı uğurlu olsun darısı benim başıma :D
  13. aytar63

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Gökhan bey gönlünüze sağlık klavyenize bereket :D
  14. aytar63

Kalabalığın Altında

Ynt: Kalabalığın Altında Tehlike arz ediyor ama bize güzel yanlarını görmek düşüyor.
  15. aytar63

En Sevdiğiniz Enstrüman Hangisidir Neden?

Ynt: En Sevdiğiniz Enstrüman Hangisidir Neden? Santur güzel bir müzik aleti ama türk müziğine biraz ters bence. Ama bende keyifle dinliyorum tabiki.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,691
Kaydolan Son Üyemiz
sertac01

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri