Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
alpaslan kardeşim galiba bi yanlış anlama durumum oldu dün akşam msj. okurken mütevazılığı bırakalım gibi bi cümlenden dolayı ama racon falan olmaz kusura bakma tabiki samimiyet haklısın
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
meriç nehrimi dediniz edirne ,3 sene kaldım orda karaağaç tunca nehri yanyana ama derin değildi meriç
8 numara alpaslan ben doğrusunu söylüyorum ,yorumlarımda kimseyi kırmam ima ettiğin ben isem ben iddaa etmem yaşadığımı gördüğümü yazmaya çalıştım ama orda yaşanacak o olurdu seferberlik
esin bey tabiki çok güzel resimler var ama gerçekten nursel hanımın dediği en iyi resim olurdu topuk yaylası göletinde koştururduk artık odun bul ateş yak nursel hanım hasta olmasın diye, çünkü ambulansa ne kadar...
nursel hanım, çirkin kurbağanın en güzel halini yakalamışsınız tebrik ederim ,inanın çok mutlu olmuştur ... ( ben ne zamandır sizi bekliyodum der gibi :) sanki
pardon pardon, diğer arkadaşlar yanlış anlamasın ,bütün arkadaşların resimleri içinde çok teşekkür ederim...
düzcede, herhangi bir zamanda değil ,gezenbilir gelmeyen bilmez gibi sanki ,bir daha buluşmak dileğiyle ,marmarada karadenizde egede ama dosod organizasyonu süperdi en güzel gezilere çünkü BAZEN DAĞLAR ÇAĞIRIR...