Azagthoth kullanıcısının son içeriği

1. Azagthoth

Yüzerken Aracınızın Anahtarı ?

Selamlar, Konuyla ilgili genelde ilk akla gelen, su geçirmez boyna asılan plastik ufak çantalar oluyor. Bir de linkteki gibi su geçirmez cebi olan şortlar düşünülebilir; https://www.fidlock.com/components/en/applications/oneill Bunun haricinde arabanın altına bir yere, şezlonga ya da...
  2. Azagthoth

Scubapro Go Palet Satılık 2 Adet M-l Ve Xl Beden

Merhaba, Elimde Scuba Dalışı yapmak için aldığım ancak malesef yanlış model seçimimden dolayı hiç kullanamadığım 2 adet Scubapro GO Palet Mevcut. İnternetten siparişle almıştım ve malesef bu paletler Patik ile kullanılmadığından hiç kullanmadan elimde durdu. Dediğim gibi 2 adet mevcut; Beden...
  3. Azagthoth

Kar Kampı ...

Fotoğraflar çok güzel. Tam bir kış kampı olmuş.
  4. Azagthoth

Selamlar...3.7 Cherokee Ile Aranızdayım

Selamlar, öncelikle hayırlı olsun. Fotoğraflar süper gözüküyor. Aracın sarfiyatı hakkında biraz bilgi alabilir miyim? Bir ara çok gaza gelmiştim ama motor hacimleri göz korkutuyor :)
  5. Azagthoth

Çadır Tavsiyesi

Kesinlikle katılıyorum. Çok olmasa da avantajlı bir durum yaratıyor. Robens'de hava giriş çıkışı için fermauarlı alanlar da mevcut. Çift giriş çıkışı da artı bir avantaj da sağlıyor.
  6. Azagthoth

Çadır Fiyatları

Ben Robens Lodge 2 aldım. Fiyatı 450 TL civarında idi. Normal piyasada 600 TL'den aşağı yoktu. Ben aldıktan sonra fiyat 550 TL'ye çıkmış. Avfoni'ye bir bakmanızı tavsiye ederim.
  7. Azagthoth

Çadır Fiyatları

Umarım yılbaşı fiyatlarından faydalanmışsındır. Ben o arada bir tane aldım düşmeyecek diye.
  8. Azagthoth

Çadır Tavsiyesi

Merhaba, Oncelikle forum yeni üye olduğumdan herkese selamlar. Çadır konusunda geçen sene çok fazla araştırmıştım. Benim için önemli olan konular; 1-Çadırın su geçirgenliği 2-Çift tente olması 3- Ağırlık 4-Kişi sayısı 5-Esya koyabileceğim haznesinin olması 6-Kube veya Tunel seklinde olması...
  9. Azagthoth

Bolu'da Kis Kampi

Selamlar, biz Mengen tarafına yakın olan Burnuk Köyü tarafında kamp kurmuştuk. Yapay goleti olan ve konaklamak için de yer olan bir bölgeydi. Cadir için gecelik konaklama ucreti alıyorlardı (Sonradan öğrenmiştim). Mekan büyük bir yer ve tepedeki otel tarzi yapıdan uzakta çadır kurulabiliyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri