Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar,
Konuyla ilgili genelde ilk akla gelen, su geçirmez boyna asılan plastik ufak çantalar oluyor.
Bir de linkteki gibi su geçirmez cebi olan şortlar düşünülebilir;
https://www.fidlock.com/components/en/applications/oneill
Bunun haricinde arabanın altına bir yere, şezlonga ya da...
Merhaba,
Elimde Scuba Dalışı yapmak için aldığım ancak malesef yanlış model seçimimden dolayı hiç kullanamadığım 2 adet Scubapro GO Palet Mevcut.
İnternetten siparişle almıştım ve malesef bu paletler Patik ile kullanılmadığından hiç kullanmadan elimde durdu.
Dediğim gibi 2 adet mevcut;
Beden...
Selamlar, öncelikle hayırlı olsun. Fotoğraflar süper gözüküyor.
Aracın sarfiyatı hakkında biraz bilgi alabilir miyim? Bir ara çok gaza gelmiştim ama motor hacimleri göz korkutuyor :)
Kesinlikle katılıyorum. Çok olmasa da avantajlı bir durum yaratıyor. Robens'de hava giriş çıkışı için fermauarlı alanlar da mevcut. Çift giriş çıkışı da artı bir avantaj da sağlıyor.
Ben Robens Lodge 2 aldım. Fiyatı 450 TL civarında idi. Normal piyasada 600 TL'den aşağı yoktu. Ben aldıktan sonra fiyat 550 TL'ye çıkmış. Avfoni'ye bir bakmanızı tavsiye ederim.
Merhaba,
Oncelikle forum yeni üye olduğumdan herkese selamlar.
Çadır konusunda geçen sene çok fazla araştırmıştım. Benim için önemli olan konular;
1-Çadırın su geçirgenliği
2-Çift tente olması
3- Ağırlık
4-Kişi sayısı
5-Esya koyabileceğim haznesinin olması
6-Kube veya Tunel seklinde olması...
Selamlar, biz Mengen tarafına yakın olan Burnuk Köyü tarafında kamp kurmuştuk. Yapay goleti olan ve konaklamak için de yer olan bir bölgeydi. Cadir için gecelik konaklama ucreti alıyorlardı (Sonradan öğrenmiştim). Mekan büyük bir yer ve tepedeki otel tarzi yapıdan uzakta çadır kurulabiliyor.