Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dısko 1 Teyp Kodu Hakkında Acıl Yardım !!!!!
Benim teypte kilitlenmiş durumda aynı şekilde önce yanlış kod girerek securty yazmaya başladı ancak şimdi ne kadar doğru giriş yapmak için code yazısını beklesemde gelmiyor. Nası çözdünüz acaba yardımcı olursanız sevinirim.
Ynt: disco 1 kaportacı arıyorum
teşekkür edrim. Ünal ustayı duymuştum. Yalnız değişmesi gereken parçalar var sanırım. yinede bir irtibat kurmakta fayda var. Çok sağolun.
teşekkür ederim engin bey. Çok aradım ama nihayet kavuştuk 300 tdi ye. Seviyorum ben bu aracı. yakıtını fazla bilmiyorum şu an bir kaporta işlerini halletmeye çalışıyorum .
arka çamurluk ezik düzeltilecek veya değişecek kaputve arka kapıda hafif göçükler var düzeltülüp boyanacak aleminyum kasa olduğu için herkes yaklaşmıyor.kapı ve çamurluk camı takılacak. karşıda erdal ustayı tavsiye ettiler. konuştuk adamın işleri çok yoğun.
1998 model discovery aldım. iyi ve makul bir kaportacıya ihtiyacım var. Aleminyum kaporta olduğu için herkes bakmıyor.İstanbulda iyi bir kaportacı önerirsrniz sevinirim.
Herkeser Selamlar. LR Discovery1 300 TDİ bir araç arıyorum. Orjinal ve fazla yıpranmamış 1995-1997 modeller arası olan bir araç satın almak istiyorum. Senede bir ay dağlarım var. Okulların açılması dolayısıyla siteye fazla dönemeyebilirim. TElefon numaram: 0535 413 01 61 İş telefonum: 0216 325...