balikadm06 kullanıcısının son içeriği

1. balikadm06

karda en iyi 4x4

Ynt: karda en iyi 4x4 evet wv kaplumbağadada arazi aracıdır, kilitli dif., 4x4 veya arazi şanzuman yok ama hem motoru arkada hem cam kelebeği var :) veteriner bey, dastır konusu kapandıkça açıyosun sende ama... kirpi ve yavrusu işinde bitmemişmiydi o...
  2. balikadm06

karda en iyi 4x4

Ynt: karda en iyi 4x4 uyarınız için teşekkürler, dikkat edeceğim...
  3. balikadm06

karda en iyi 4x4

Ynt: karda en iyi 4x4 BURADA KİMSE ARACIYLA LOPEZİN MANDA KUYULARINI GEÇECEK DEĞİL BIRAKIN BUNU, AĞIR OFFROADA GİRECEKTE DEĞİL BAHSEDİLEN ARAÇLARLA.. O ZAMAN ŞEHİR İÇİNDE, ŞEHİRLER ARASI YOLLARDA KONFORLU, GÜVENLİ.. VE KISMENDE ARAZİ ŞARLARINDA HAFİF OFFROAD KULLANIMDA, KARDA, ÇAMURDA...
  4. balikadm06

karda en iyi 4x4

Ynt: karda en iyi 4x4 açılmış hafif karlı yolda, bizim alt komşunun ebeside bastonla hafif hafif çıkıyor :) önde kar lastiği olan spring unoda defenderdan iyi çıkar o halde.. iş sadece çıkmaya kaldıysa dünyanın en iyi aracı açık ara lada nıva dır...
  5. balikadm06

karda en iyi 4x4

Ynt: karda en iyi 4x4 Dacia dastırı 4x4 arazi jipi yaptınızya, bişey demiyorum.. yerden yüksek, malzeme kalitesi düşük dar bir araba, başka birşey değil..
  6. balikadm06

karda en iyi 4x4

Ynt: karda en iyi 4x4 Aracıma 4 adet goodyear ultragrip suv4x4 lastik aldım, harika bir lastik çok araştırdım, kar buz performansına bakacağım.. lastik genişliği konuna gelince, tartışmaya yer bırakmayacak şekilde dar lastik herzaman daha iyidir karda.. genişledikçe, birim alana düşen baskı...
  7. balikadm06

karda en iyi 4x4

Ynt: karda en iyi 4x4 KARDA EN İYİ 4X4 NİSSAN X-TRAİL DİR.. RUSYA VE KANADA DA ADI KAR CANAVARINA ÇIKMIŞ BİR ARAÇTIR.. LAND CRUSER A SAYGIMI SUNMAKLA BERABER, O ÜST SINIF BİR ARAÇ.. GERİSİ AYNI
  8. balikadm06

2003 Nissan X-trail?

Ynt: 2003 Nissan X-trail? 8 aydır x-trail sahibiyim, uzun yol konforunu yaşatabilen aynı zamanda bana yuh artık dedirten arazide de gidebilen taş gibi sağlam bir araç.. nissan klasiği.. aldıktan 2 ay sonra titiz araştırmalarım sonucu, prins + valve care taktırdım.. inanılmaz bir performans ve...
  9. balikadm06

Nissan X-Trail Alacağım.

Ynt: Nissan X-Trail Alacağım. x-trail harika bir araçtır, hem arazide hem şehir içi, ortak olarak bu kadar konforu ve performansı veren bi araç daha yok
  10. balikadm06

jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi?

Ynt: jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi? en doğru karar ;D hayırlı olsun
  11. balikadm06

lpg'nin süpap ayarını bozmasının temel sebebi.... buyrun.....

Ynt: lpg'nin süpap ayarını bozmasının temel sebebi.... buyrun..... doğru teşhis, düzgün lpg cilerin bundan haberi yokmudur acaba
  12. balikadm06

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu TEKLİ TÜFEK VEYA ÇİFTE İLE GİDİLİYORSA, HAYVANA KENDİ CİNSİNDEN TUZAK KURULMUYORSA, GEBE HATTA DİŞİ HAYVANA SIKILMIYORSA AV BİR SPORDUR... AMA DOĞAYA ÇIKIP, KARDEŞİM AV MEVSİMİ DEĞİLMİ İSTEDİĞİMİ YAPARIM, HAREKET EDEN HERŞEYE 7+1 OTOMATİĞİMİ KUSTURURUM...
  13. balikadm06

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam arkadaşlar, ben ahmet, ankaradan.. off-road, doğa yürüyüşleri ve fotoğrafçılıkla ilgileniyorum.. nissan x-trail aracım var, d70 nikonum var, hepsi bu ;)
  14. balikadm06

Ynt: jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi? :) cj5 te kullandım, cherokeede.. şu an x-trail sahibiyim.. saçma sapan şehir jipleri hariç hepsini severim, sayarım.. konuştuğumuz konu çoook su götürür, herkesin off-roaddan, iyi şoförlükten, işlevsellikten anladığı farklı,, e bide zevkler ve...
  15. balikadm06

Ynt: jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi? oy oy oyy:) burda başka şeyden bahsediliyomuş, arazi falan deyince, bende link falan atıyorum, link için kimse bişey de demedi zaten, tartışmak güzelde gerçekler ortada olunca çıt yok:)) meğer 110.000 TL değerinde yıllık vergisi 7.000 TL olan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,991
Kayıtlı Üye Sayımız
166,740
Kaydolan Son Üyemiz
griposter

Geri