Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi
dizel motorlu fronteralarda motor da sorun olmaz. benzinliler içinse ateşleme sistemi yukarıya alınıp iyi bir yalıtım olursa onlarda da sorun olmaz derim... yürüyen aksam da ise ustaya katılıyorum.
Ynt: 2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013)
arkadaşlarım anlayışınıza, emre kardeşimle beraber sonsuz teşekkür ederiz. emrenin iş durumu benim mesleki durumdan izinlerin kaldırılıp izne ayrılamamam yüzünden inanki çok mahçubuz. genel itibari ile ertelenme kararına...
ARKADAŞLARIM, GEZİMİZİ 2013 AĞUSTOS SONU YADA EYLÜL İLK HAFTASINA ERTELEYELİM DİYENLER SİZİN FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUZ
ERTELEMEK İSTEYENLER:
1-BALIKAY
ARKADAŞLARIM....
EMRE KARDEŞİM ONCA HAZIRLIK YAPARAK GÜZEGAHI BİZZAT DOLAŞARAK, KAMP YERLERİ VE YEREL YÖNETİMLERLE BAĞLANTI YAPARAK GEZİMİZİN ORGANİZASYONU NU HAZIRLADI. ÇOK EMEĞİ GEÇTİ, ANCAK ELDE OLMAYAN SEBEBLERDEN...
emrem geçmiş olsun...
bizimde (malum olaylardan dolayı) senelik izinler kaldırıldı. ilerleyen zaman ne gösterecek bakalım...