Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010)
Herkese selamlar bende Tekirdag dan dalışa katılmak istiyorum. Aracım yok beni de Tekirdagdan alabilirseniz sevinirim. 3 yıldız dalıcıyım görüşmek dileği ile. İletişime nasıl geçecegimizi de yazarsanız sevinirim.
Ynt: Doğa Sporcusunun Kol Saati?
Arkadaşlar ben garmin 310xt kullanıyorum ve çok memnunum gps çok iyi çalışıyor ayrıca 50 metrey ekadar su geçirmiyor koşarken treking yaparken vede bisiklette kullanıyorum çok mükemmmel bir saat. Şarjı gps açıkken 12 saat gidiyor. Bilgisayardan ve adaptörü ile...
Ynt: 2010 Ultra Maraton
doğru değerlendirmeler yapmışsın bu daha çok cebi sağlam insanlar için bir yarışma olmuş,bizim gibi sporcular ancak uzaktan seyredebilir,sonuçta katılamayacagım için artık düşünmüyorum katılan arkadaşlara başarılar .
Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu
çok üzülmüşsündür ,düşünüyorumda bende aynı durumda olsa çok üzülürdüm.Büyük heyecanla beklediğim bisikletin çalınması hayal kırıklığı olurdu.
Aklınıza takılan konular olursa size yardımcı olacağımıza inanıyorum,en yakın zamanda bisikletli fotoğraflarınızı görmeyi bekliyoruz
ilk önce hoşgeldiniz demek istiyorum , diğer arkadaşlarımızın da söylediği gibi bisiklet virüs gibi bir defa başladınız mı bırakamıyorsunuz.BU virüsü sizede bulaştırabilirsek ne mutlu bize:) gelelim bisikletti ne amaçla almak istediğinize, bisikleti ne...
İlk defe uzun tur yapacak arkadaşlar bana mail atarsa ı olabilirim her konuda belkide banada bir turcu arkadaş çıkar görüşmek üzere
merhaba ben serkan bisikletim corratec x vert motion gidebildiğim heryere bisikletimle gidiyorum uzun turlardan ve macera yarışlarından hoşlanıyorum aynı zamanda zirve dagcılık üyesiyim
Arkadaşlar suunto stinger dalış bilgisayarımı acil olarak satmak zorunda kaldım 2008'in 6.ayında aldım pili dahi değişmedi hiçbir çiziği yok fiyatı 750 pazarlıksız acillllll...0536 715 07 34 yada ciloglu75@hotmail.com