Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1.seçenek te vermiş olduğunuz ölçüler 4 kişilik bir karavan için daha uygun bence. hem banyo, hem mutfak hemde oturma masası ve yatak daha geniş ve kullanışlı olur. 2.seçenekte ölçüler zaten 3.60 karavandakilerle aynı (arka çift kişilik yatak hariç) eğer amaç 4 kişilik bir karavan ise benim...
@Demirak
Ellerinize sağlık, bence ölçüler güzel oldu. 1.50 yatak ölçüsü büyük gibi görünsede, bu aynı zamanda oturma gurubu olarak daha rahat ve ferah olacağı demektir. U oturma düzeni güzel olurdu ama sanırım kg. olarak etkiler.
Selam
Konuyu en başından beridir takip etmekteyim. Benim gibi yeni karavan almayı düşünen arkadaşlar için çok faydalı paylaşımların olduğuna inanıyorum.
10 ve 15 yaşlarında 2 çocuklu bir aileyiz. Sizinlede MAY karavan ziyaretiniz öncesi yazışmıştık. Fakat o gün ayrı saatlerde MAY karavanda...
Ayhan bey merhaba, bir forumda izmir de bir arkadaşın caretta karavanını kiraya verdiğini yazmışsınız. rica etsem bilgilerini alabilirmiyim. Teşekkür ederim.