barok6 kullanıcısının son içeriği

1. barok6

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik çok üzgünüm Hüseyin ağbimi kaybettik,Dalyandaki ağacımızın altından bir kişi daha gitti,allah rahmet eylesin,oğlu Can ve Selma hanıma baş sağlığı dilerim.
  2. barok6

5. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması (14-15 Aralık 2013)

Ynt: 5. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması (14-15 Aralık 2013) Toplantıya pazar günü dahil oldum ve Levent beyin o enfes çorbasından içmek bana da nasip oldu.Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
  3. barok6

Truma Trumatic E 2400 Eberspacher D2 ?

Ynt: Truma Trumatic E 2400 Eberspacher D2 ? sizden daha önce eberspacher taktırdım ve çok memnundum ama arabayı satınca içinde gitti,şimdi yeni aracıma taktıracağım,şu anda fiyat nedir acaba ,birde telefonunuzu kaybettim,verirseniz görüşüp gelmek istiyorum.mail adresim ahmetuzcuoglu@yahoo.com.
  4. barok6

3. Geleneksel Maltepe Buluşmamızın Ardından (11 Aralık 2011)

Ynt: 3. Geleneksel Maltepe Buluşmamızın Ardından (11 Aralık 2011) Bu toplantıyı organize eden Gezenbilir karavan gurubu ve moderatörü Levent beye,resimlerimiziçeken yusuf bey ve diğer arkadaşlara, bizleri bir araya getirip bu güzel organizasyonu gerçekleştirdikleri için çok teşekkür ederim.bu...
  5. barok6

Gezenbilir Sonbahar Buluşması (01 - 02 Ekim 2011)

Ynt: Gezenbilir Sonbahar Buluşması (01 - 02 Ekim 2011) ben Ahmet tuzcuoğlu t5 camper-Hüseyin çadırcı Ducato camper-Uğurtan gürdoğan mersedes flamingo karavan-Erdem Tümerk citroen c5 camper 4 ünite katılıyoruz (kalamış grubu) listeye dahil edebilirsiniz.
  6. barok6

Kimlerin Karavanı Var?

Ynt: Kimlerin Karavanı Var? Selam,beni de karavanı olanlar listesine eklermisiniz.Ahmet Tuzcuoğlu vw T4 camper.
  7. barok6

3 Sistem Buzdolapları

Ynt: 3 Sistem Buzdolapları ne oluyor böyle,yazdığımız yazılar neden siliniyor.
  8. barok6

Ynt: 3 Sistem Buzdolapları

Arkadaşlar elimde Elektrolux ün Tropicana modeli 65 litrelik bir dolap var.DERİN DONDURUCU bölmeli ve 3 sistemli.İhtiyaç fazlası olarak elimde ve 3 senedir duruyor.Timur beyde bir bakım yapılırsa ,takır takır buz yapan modeli.Sahibinden com sitesinde 55848251 no lu ilanda resimleri var.Orada...
  9. barok6

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Sayın Mesafeler(isminizi bilmediğim için böyle yazıyorum) . 1.6 Düz dizel rampalarda takılır,eğer turbo dizel ise çok akıcı bir şekilde rampaları çıkarsınız ve turbo da yakıt tüketimi düz dizele göre daha azdır.Karavan ruhsatına...
  10. barok6

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Evet Toyota için.
  11. barok6

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım 30 senedir karavan alım satımı yapıyorum,bu fiyata bana yaramaz ama kullanacak kişi alırsa bu fiyat ,piyasadaki diğer hurdalara göre çok iyi,1000 lira daha indirilerek 15000 e alınır.Tavan ve iç donanım İndigo olduğu için ben...
  12. barok6

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Bu araç bir kere İndigo yapımı,bende aynı araç vardı fakat Mazda üzerine yapılmıştı.Bu aracı alan kazanır ve evladiyelik biner,fiyatı da makul,bende almayı düşünüyordum fakat önüme başka bir araç çıktı ve onu aldım.İndigo şu anda...
  13. barok6

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Arkadaşlar,sahibinden com sitesinde 48153130 numaralı ilan la satılan araç orijinal ve tertemiz REİMO yapımı.Bakmanızı öneririm.
  14. barok6

2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010)

Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010) Buluşmaya gittim ama ,burnumu karavanın içinden çıkaramadım,sonra da acil bir telefon geldi ve tekrar dönmek üzere ayrıldım.Ama iş uzadı ve dönemedim.Resimlerde aracım var ama ben dışardaki resimlerde olamadım maalesef.
  15. barok6

2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010)

Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010) Adet çok fazla oldu,bildirdiğiniz cepte sığamayız kanısındayım.Biraz ierideki iskele otoparkı çok daha müsait ve de daha güvenceli.Bildiğim kadarıyla 5 lira park parası alıyorlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri