Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Samsun Ata Yolu Gezimiz
arkadaşlar gezınızı cok güzel ve begendım inşallah benım memleketım olan çoruma yakın gezılerınıze katılmak benım ıcın zevk olacak.aracım2009 suzukı grand vıtara jlk-al hayırlı günler
Ynt: Vitara'da Çekiş Düşüklüğü
aldıgım 2009 model otomatık ful benzınlı suzukı grant vıtaramı cok begenıyorum bügün tahmını 40-60 cm camurdan ögle bır cıktıkı aılen bıle şaşırdı nedenı ıse2000 yılından bu yanı 4adet suv gectı.benım tek sıkıntım aracım p ve frende basılı ıken d cektımde ayagımı...
Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları
sayın arkadaşlar 10.10.2009 yılında 2009 model grant vıtara 5 kapı benzınlı aldım 4 aydır kullanıyorum ama aracı hıc begenmedım 1.yakıtı fazla yanı benzını 2.arac yerınden kalkmıyor hıc atagı yok 3.bu aracı alanlar sakın arac sollamasın ıkı kamyon...
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
YENI ÜYELERDENIM
İSMIM:ERDAL
DÖRDÜNCU 4X4 ALDIM
SUZUKI GRANT VITARA JLX-AL 200ATFUL
ÇORUM VE CVRESINDE HAFIF ARAZI LERDE DOLAŞMAYI SEVERIZ HANIMLA
BÜTÜN SUZUKI SEVERLERE SELAM
Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)
selam.2009 model grant vıtara otomatk ful aracı aldım .şu an denemekteyım ılerde bazı konularda suzukı kullananlardan yardımcı olmalarını istıyecegım.teşekkur.çorumdan selamlar
Ynt: Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis
aracınız cok güzel güle güle kullanın 15 yıldır suv model arac kullanıyorum.bu yıl suzukı beyaz almıya karar verdım bır türlü o veya ıkıncı el bulamadım.bırde benım derrdım düz fıtesde camur veya arazıde debrıyaj ayarını tam yapılmadıgı zaman kalkışlarda...