BASARZEKi kullanıcısının son içeriği

1. B

Nissan Skystar

Ynt: Nissan Skystar Teşekkürler
  2. B

Nissan Skystar

Şehir içinde kullanamadığım için aracımı satıyorum. 2007 model 114000 kmdedir. Boya veya değişen yoktur. Hiç araziye girmek nasip olmadı. Yaklaşık6 ay önce yetkili servisten ikinci el olarak satın aldım. Arazi şanzımanında ve motorun tertemizdir. Fiyat olarak 26500 düşündüm ancak pazarlık...
  3. B

skystar lastik seçimi

merhaba aracın orjinal ebatları 265-70-16 galiba fakat üstünde 255-70-16 lastikler var, ben bunların yerine 245-70-16 kullansam ne gibi problemler yasayabilirim? Neden bu ebatlar derseniz sadece uygun fiyata değil hiç lastik bulamadım lassa at ler dısında
  4. B

sıfır ayarında AT MARSHAL VENTURE 255/70/16

Ynt: sıfır ayarında AT MARSHAL VENTURE 255/70/16 ilan guncel mi
  5. B

265 70 16 lassa competus at lastik

Ynt: 265 70 16 lassa competus at lastik lastikler hala mevcut mu veya elinizde bu olcude baska lastik var mı acaba
  6. B

265*70*16 AT lastik arıyorum

nissan skystar için başlıktaki ölçülerde 4 lastik arıyorum, ilgilenenler özel ulaşırsa sevinirim
  7. B

Satılık Mercedes G 230

Ynt: Satılık Mercedes G 230 tel no gonderir misiniz bende antepteyim gorev icin aracı gormek isterim hala duruyorsa
  8. B

İtalya ve Fransa'da Küçük Otel Fiyatları

Ynt: İtalya ve Fransa'da Küçük Otel Fiyatları italyadaki suç oranı istanbul kadar abartacak bir durum yok zaten insanlar bize çok benziyor fakat özellikle turist olduğunuz göz önünde bulunursa dikkat etmekte fayda var yoksa zaten yaz aylarında turist dolu yerler olan sahil kesimlerinde...
  9. B

İtalya ve Fransa'da Küçük Otel Fiyatları

Ynt: İtalya ve Fransa'da Küçük Otel Fiyatları monaco, nice, cannes, st tropez yolun için mutlaka rezevasyon yapmanızı tavsiye ederim önceden zira sezonda yer bulmak bütün cote dazur için zor ama bunlar için daha da zor, monaco yu gezmek için nice te konaklamak daha mantıklı zira araları çok...
  10. B

Tek Girişli Schengen Vizesiyle Avrupa'da Dolaşım?

Ynt: Tek Girişli Schengen Vizesiyle Avrupa'da Dolaşım? siz italya dan fransaya girerken sizi karşılayacak olan tek sey fransaya hosgeldiniz yazısı, ancak kacak mal suphesi halinde aracta arama yapılıyor bunun dısında pasaport kontrolu gibi veya gumruk kapısı gibi birsey yok

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri