Basat kullanıcısının son içeriği

1. B

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Tuzak konusu burada pek anlatılacak kadar kolay değildir Sn. İlbey, uygulamalı egitim gereklidir:)
  2. B

Çanta Tavsiyesi

Ynt: Çanta Tavsiyesi Türkiye'de Satilip satilmadigini bilmiyorum ama evladiyelik denilen tabiri tamamiyle haleden camelback çantalarını şiddetle tavsiye ederim. On seneden fazla zamandır kullanırım modellerini ve en zor şartlarda hiçbir zaman beni arkadaslarımı yarı yolda birskmamislardir. Bu...
  3. B

Gore-Tex Nedir?

Ynt: Gore-Tex Nedir? 15 yıllık bir tecrübem var gore-tex malzemelerle ve musadenizle bir iki tecrubemi paylaşmak istiyorum sizle. Bu 15 yıllık zaman zarfında dudunebileceginiz en zor şartlarda kullanma şansım oldu, çorabından, botundan parkasindan eldivenine ve daha şimdi aklıma gelmeyen...
  4. B

Yurtdışından Bıçak Siparişi Deneyimlerim

Ynt: Yurtdışından Bıçak Siparişi Deneyimlerim Yurt disından özellikle ebay'dan alışveriş yaparken saticilarla dialoga girip faturasını 100 Euro altında kestirip iceriginide bıçak değil farklı birsey olarak yazdirip getirten kisiler olduğunu biliyorum. Fatura degeri 100 Euro'yu gecen mallar...
  5. B

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Sn.ilbeg, Bahsettiginiz başlığı gördüm ama henüz tam inceleyemedim. Kanimca, hayat-i idame tek başlık altında incenemeyecek kadar kapsamlı bir konudur. Çeşitli alt başlıklar açılıp, konular daha özele taşınsa uygun olur gibime geliyor. Nasıl burada kısın ateş yakma...
  6. B

Mesafe Tahmini

Ynt: Mesafe Tahmini Mesafe ölçmek icin kullanılabilecek en verimli cihazlar lazermetrelerdir. Farklı markalarda farklı ebatlarda mevcuttur. Fiyat olarak kulfetli ve biraz ağır oluşu sebebiyle arazide mesafe tahmini çok hassas değerlerle lazım ölmüyorsa edinilmesi ve taşınması şahsen bana...
  7. B

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Sayın deserteagle hoş bulduk, Hem eğitimle hemse arazide bizzat yaşayarak elde ettigim tecrübeleri paylasmaktan büyük zevk alacağımdan eminim. İnternette bu konuda ciddi bir forum oldugundan haberim yoktu açıkcası. Takip ettigim farklı forumlar var halihazirda ( farklı...
  8. B

1 Aylık Kamp Planı

Ynt: 1 Aylık Kamp Planı Tasıma su ile nasıl değirmen donmezse, tadıma pil ile aletler çok verimli çalışmaz :) muhakkak Güneş şarj cihazlarından edinmelisiniz. O kadar malzemeyi taşıyabilirseniz helal olsun :) biraz fazla gibi geldi bana ama kamp bölgeniz fazla rakım farkı olmayan bölge değil...
  9. B

Acemi Kampçıya Önerileriniz..

Ynt: Acemi Kampçıya Önerileriniz.. Valla bu cesaretinizi kırmadan gidip 3 ay gecirebilirseniz bütün yuregimle tebrik ederim. tecrübeli biri için Zor birsey değil ama, acemi biri için direk 3 ay gercekten zor. Tavsiyem, önce bir iki günlüğüne evinize yakın biryerde deneme yapın ve eksiklikleri...
  10. B

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Bir önce yazdığım mesajdaki esaslarla kar üzerine 3-5 tane kalın odunu koyduktan sonra bunların oluşturacağı zeminde ateşi yakarsınız. Yanınızda tel taşıyorsanız odunları birbirine baglamakta fayda var. Ateşin ısısı karı erittikce alttaki odunlar ayrılıp ateşiniz aradan...
  11. B

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Arkadaslar öncelikle selamlar, Forumda ilk mesajımı buraya yazmak nasip oluyor ;) Başlığın önemine binayen bende nacizane tecrubelerimi paylaşmak istedim musadenizle. Başlığı acan arkadasın yasamış olduğu zorluğu inanın çok iyi anlıyorum. Henüz acemi bir Gezgin iken...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR